Waarom Jane the virgin bingewatch worthy is!

Jane the virgin

Jane the virgin, wie heeft er ondertussen nog niet van gehoord? Een serie over iemand die zwanger is, maar toch maagd? Hoe dat is gebeurd? Kom erachter door Jane the virgin lekker te gaan bingewatchen!

Wat vind ik ervan?

Jane the virgin is een serie waar heel veel drama, liefde, vriendschappen en verbinding in voor komt. Aan het begin leer je direct kennis maken met een aantal hoofdkarakters uit de serie. Jane wordt per ongeluk geïnsemineerd, door een onstabiele dokter. Nu is Jane maagd en zwanger..

In de serie is het erg duidelijk dat Jane een goede relatie heeft met haar moeder en oma, waarmee ze ook samenwoont. Ze kunnen alle drie hun problemen, successen en liefderelaties met elkaar bespreken en delen.

In het verhaal zitten veel verschillende onverwachte wendingen, hierdoor blijft het interessant om te kijken en wil je vaak ook verder kijken. De nieuwe karakters worden goed geïntroduceerd in de show. Je weet precies voldoende over de karakters en leert ze steeds verder kennen!

In de serie is er een voice over, deze voice over is informatief en geeft soms extra informatie. Door deze informatie weet jij als kijker soms meer dan dat de personages zelf weten. Je wil daardoor sneller doorkijken om te zien hoe de personages hierop gaan reageren.

Conclusie

Jane the virgin: een serie met een sterke verhaallijn, leuke personages en interessante onderwerpen. Deze serie is heerlijk om te bingewatchen op een luie zondag, of meerdere luie zondagen. Er zijn ondertussen al 4 seizoenen op Netflix en ik ben er helemaal weg van! Op naar seizoen 5!

Wil je deze blog delen?

1 reactie

  1. <3 Zo veel liefde voor deze serie! The voice-over vind ik echt geniaal haha, past er zo goed bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.