Voorbereiden voor je vakantie..?

Voorbereiden voor je vakantie hoe doe je dat?

Als ik op vakantie ga doe ik altijd een paar simpele dingen om het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken.

  1. Ik maak een lijst van de spullen die mee moeten, zodat ik geen overbodige zooi meeneem (hier heb ik nogal een handje van). Als je met alleen handbagage reist is het wel belangrijk dat je alle vloeistoffen in potjes hebt van 100 mL en samen in een zak van 1 L vervoerd.
  2. Ik pak 1 dag van te voren in en s’ochtends vroeg gooi ik de laatste zooi erin, denk aan make-up of douchepul. Ook is het handig om te checken of je alle papieren mee hebt voor het hotel en de vliegreis.
  3. Bij de meeste vliegmaatschappijen kan je 24 uur van te voren inchecken, maak hier gebruik van en vermijd lange wachtrijen!
  4. Zoek van te voren uit hoelaat je op schiphol moet zijn en dus hoelaat je weg moet van huis.
  5. Kijk goed bij welke vertrekhal je moet zijn, dit is vaak van te voren al duidelijk. Zo kun je snel je bagage inchecken en door naar de douane.
  6. Bij de douane moet je goed luisteren naar de instructies van de beveiligers, haal je elektronica eruit en zorg ervoor dat je je vest (dat vergeet ik altijd) uit doet. Als je hoge schoenen aan hebt moeten deze ook uit. Je zakken moeten leeg en dan kun je verder.
  7. Nu is alles geregeld en kun je rustig aan je vlucht en reis beginnen. Veel plezier!

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.