Top 3 favoriete podcasts van 2019

Momenteel luister ik met regelmaat podcasts. Het is een manier om informatie of inspiratie binnen te krijgen, terwijl je aan het auto rijden bent of je make-up aan het doen bent (voor de vrouwen onder ons). Ik ga jullie een top 3 geven van podcasts die ik luister!

3. The Lavendaire lifestyle

The Lavendaire lifestyle is een podcast gemaakt door Aileen Xu. Aileen verteld in de podcast met haar medegasten over mindfulness, stress, journaling en minimalisme. Dit zijn onderwerpend die op haar persoonlijkheid aansluiten en ook op haar YouTube kanaal Lavendaire. De verschillende podcasts zijn erg inspirerend. Voor mij een groot nadeel, de podcasts zijn heel erg lang. Hierdoor heb ik vaak dat ik hem in meerdere delen moet luisteren, wat ik zelf erg vervelend vind.

2. Kalyn’s Coffee talk

Kalyn’s Coffee talk is gemaakt door Kalyn Nicholson. In haar podcast praat ze over lifestyle en travel. In de podcast stopt ze haar persoonlijkheid en ze is fijn om naar te luisteren. De podcasts zijn niet erg lang, waardoor ik ze in 1x uit kan luisteren, wat ik een plus punt vind. Met regelmaat zegt ze iets in de podcasts waardoor ik denk, oh hier moet ik wat mee. Haar podcasts en haar YouTube kanaal zijn dan ook zeker een aanrader.

1. Detail Therapy

Detail Therapy is een podcast gemaakt door Amy Landino. Nog een YouTuber die met meerdere gasten verteld over hoe je zakelijk een succes kan worden en hoe je het best kan plannen. Amy Landino is een echte planning goeroe. Dit komt dan ook voor op haar YouTube kanaal. De podcasts zijn weer erg lang, maar heel informatief. Voor elke podcast is er weer een nieuwe gast, die weer gespecialiseerd is in een ander gebied. Wat de podcast erg leerzaam maakt!

Dit zijn de podcasts die ik op het moment erg leuk vind. Heb jij nog aanraders voor mij? Podcasts die ik echt niet mag missen? Het liefste luister ik naar podcasts van ongeveer 20 minuten, dus kom maar door met die tips!

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.