Retroprints: maak je huis persoonlijker!

Retroprints vakantie

Foto’s op een bijzondere manier laten afdrukken. Het is iets waar ik al een tijdje over nagedacht heb, maar nooit een idee voor heb gehad. Foto’s maken een omgeving immers persoonlijker. Ze kunnen dus eigenlijk niet missen in jouw huis/slaapkamer. Door de retroprints van Fotofabriek heb ik nu eindelijk een aantal foto’s in mijn slaapkamer!

Wie is Fotofabriek?

De naam zegt het eigenlijk al. Fotofabriek is een website waar jij allerlei soorten foto’s kan bestellen en diverse producten kan laten bedrukken. Een fotoboek maken of foto’s afdrukken? Of misschien retroprints? Bij Fotofabriek is het mogelijk.

Retroprints designen

Retroprints maken op de website van Fotofabriek is een eitje. Binnen no-time heb jij jouw foto’s geüpload. Je begint met het samenstellen van een retroprint door een of meerdere geschikte foto(‘s) te kiezen. Daarna heb je talloze opties om deze print aan te passen naar jouw wens. Zo kun je tekst toevoegen, overige decoraties en een andere kleur achtergrond. Op deze manier heb je retroprints die bij jou passen. De volgende stap? Bestellen. Het pakketje lag bij mij twee á drie dagen later in de brievenbus. Een snelle levering dus!

Fotofabriek editor

Het resultaat!

De retroprints kwamen goed verpakt aan. Met diverse stukken karton en bubbeltjes plastic zijn ze in perfecte staat aangekomen! De kwaliteit van de foto’s is erg goed. De retroprints krijgen een mooi plekje tegen de wand van mijn bureau aan. Daarnaast ga ik er een paar weggeven, want ook daarvoor zijn ze ideaal. Iemand een herinnering geven? Kies voor de retroprints en voeg een persoonlijke boodschap toe door middel van tekst.

Retroprints

Wil jij ook iemand een cadeau doen of je huis opfleuren? Kijk op fotofabriek.nl voor alle mogelijkheden. Ook een eerlijke review over jouw product? Of behoefte aan een tekstschrijver? Neem contact met mij op.

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.