Plannen voor in 2018

Nieuwjaar, nieuwe kansen. Zo ook voor deze blog, ik heb voor dit jaar verschillende plannen en veranderingen voor deze blog.

nieuw jaar

Nieuwsbrief

Zoals sommige van jullie weten ben ik onlangs begonnen met een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief heb ik opgezet om jullie op de hoogte te houden van de blogtours, posts die eraan komen en dingen in mijn leven. Zo wil ik mijn blog nog een tikkeltje persoonlijker maken.

Volgend jaar ga ik de volgende dingen doen met mijn nieuwsbrief:

  • Ik ga zorgen voor een standaard lay-out, zodat je direct weet dat ik het ben!
  • Verder krijgt iedereen een persoonlijke welkomstmail, want ik vind jullie allemaal belangrijk
  • Als mijn nieuwsbrief 50 abonnees heeft, ga ik een powerbank verloten onder de abonnees.

Website Lay-out

Ik wil ook wat gaan veranderen in mijn website lay-out. Ik hou ontzettend veel van kleur, en grote mooie foto’s. Ik ben ook een heel kleurrijk persoon , die graag praat dus dan vind ik dat er wel wat meer kleur in de website mag komen.

Blogtours

Ik kan jullie vertellen dat er heel veel blogtours aankomen, en dus ook heel veel interviews. Ik heb er nu al 3 op de planning staan en ik heb er ongelooflijk veel zin in! Deze blogtours doe ik zoals sommige van jullie weten in samenwerking met DVP. Ze leveren mij de recensie-exemplaren en ik lever hun de recensies. Zo kan ik twee van mijn grootste hobby’s met elkaar combineren en dat is geweldig!

Regelmatiger posten

Ik post heel erg onregelmatig, dit is voor jullie en voor mij heel erg lastig. Daarom wil ik regelmatiger gaan posten, aangezien ik nu druk ben op mijn werk en op school heb ik gekozen voor 2 keer in de maand. Later wil ik dit uitbreiden naar 1 keer in de week.

Ik heb nog een hele hoop content die ik met jullie wil delen dus het blijft hier zeker weten niet stil!! Voor nu wens ik iedereen een hele fijne jaarwisseling en tot 2018!

Als je een vraag hebt over bullet journaling of over een ander onderwerp vergeet dan niet dat je me dit altijd kunt vragen in de comments of een mail mag sturen naar info@selinablogt.nl

 

[poll id=”2″]

 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.