Plan with me: Bullet Journal September

Monthly september

Precies zoals ik had beloofd, mijn Bullet Journal is back! Deze maand heb ik veel spreads gemaakt in mijn Bullet Journal. Ik had er echt weer zin in om mijn pen op te pakken en spreads te creëren die me helpen met het beginnen van het nieuwe schooljaar.

Monthly September in Bullet Journal

Deze maand is mijn monthly overzichtelijk, simpel, clean. Dingen die je nodig hebt voor een opgeruimd hoofd. Niet te moeilijk. Ik heb gekozen voor een kalender overzicht, hierin heb ik alvast wat kleine dingen gezet. Er is een plek voor to-do’s, wat wil ik doen deze maand? Heads up, er komt veel blog/school gerelateerde dingen in te staan. Ook heb ik nog een plekje met blogs en school, hier komen vooral de belangrijkste dingen in te staan. Dingen die ik absoluut niet mag vergeten. Op dit moment is hij nog steeds leeg, ik weet alleen niet of dit goed nieuws is..

Budget Planning

Budget planning

Deze maand heb ik wat compleet nieuws toegevoegd. Een Budget Planner. Waarom? Zodat ik geen eten ga kopen terwijl het eigenlijk thuis ook wel is. Tuurlijk mag je jezelf soms wel verwennen, maar dan moet het wel iets zijn wat soms voorkomt en niet standaard. Daarnaast hoop ik op deze manier te kunnen sparen voor misschien een game-pc. Helaas, gaat het nog wel even duren voordat ik daar ben.

In de spread is te zien dat ik gekozen heb voor een checkings en savings stuk. Zo is het heel overzichtelijk. Ook heb ik alles erin staan wat er maandelijks sowieso afgaat. Op de rechterpagina is een groot overzicht van wat ik dan eigenlijk gekocht heb en hoeveel het gekost heeft.

Habit en Mood tracker in Bullet Journal

Trackers
Habit en mood tracker

Mijn habit en mood tracker zijn eigenlijk niks veranderd. Bovenin staan al mijn habits. Bij bijvoorbeeld mijn blog, mag ik hem aanstrepen als ik die dag blog gerelateerd bezig geweest ben. De rest spreekt wel voor zich denk ik. De mood tracker is klein, maar effectief. Je kunt erin zetten hoe je je s’ ochtends en s’ avonds voelt met de kleurcodes die ik eronder bedacht heb.

Lesrooster

Lesrooster
Les rooster

Hier een voorbeeld van een lesrooster, hij wijzigt bij mij bijna wekelijks dus ik heb degene gepakt die het meeste voorkomt. Op de rechterpagina staan de vakken die horen bij de kleuren in het rooster. Eronder staat wie het vak geeft. Eerst wou ik ook nog lokalen erbij zetten, echter wijzigt dit zo vaak dat het gewoon niet mogelijk is.

Weekly

Weekly
Weekly 2-8 september

Last but not least, mijn weekly. Hier heb ik een overzicht van het weer, een kalender en een to do lijst. Daarnaast kan ik per dag mijn to-do’s opschrijven of notities kwijt. Ik heb het weekend samengevoegd omdat het meestal niet uit maakt of ik iets op zaterdag of zondag doe. Mocht je dit vervelend vinden kun je altijd een verticale streep zetten in het midden en zo je weekend verdelen.

Ik hoop jullie genoeg inspiratie te hebben gegeven voor jullie planner in september. Iedereen weer succes met school!

Wil je deze blog delen?

4 reacties

  1. Ik vind bulletjournaling er altijd zó handig en mooi uitzien maar zelf bak ik er niets van. Ik ben wel nog op zoek naar een handige planner voor mijn blog e.d. want nu komt alles op losse blaadjes terecht. Leuk artikel!

    1. Bullet journaling is ook oefenen. Uiteindelijk kan iedereen het hoeft ook geen kunstwerk te worden zolang je zelf maar er baat bij hebt. Ken je de structuurjunkie planner al? Die heb ik nu bevalt goed!

  2. Leuke blog! Ik bullet journal ook al heel wat jaartjes. Nu even in een planner omdat het maken van de spreads me even teveel tijd koste en geen gevoel van rust meer gaf. Geniet er wel altijd zo van


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.