P!nk Beautiful Trauma tour

P!nk

Ik dacht dat een blog schrijven over dit geweldige concert een eitje zou worden. P!nk heeft het tegendeel bewezen, het is moeilijk om de woorden te vinden voor hetgeen wat ze heeft laten zien op Malieveld afgelopen zondag.

Op de kop zingen

Er zijn weinig zangers/zangeressen die het voor elkaar krijgen om te zingen terwijl ze de raarste dingen doen. Denk hierbij aan door de lucht vliegen, op de kop hangen, aan een kroonluchter hangen of in de touwen. Toch is dit P!nk gelukt, het enige waaraan je zag dat ze soms moeite had, is doordat ze buiten adem leek. Maar dit was helemaal niet te merken tijdens het concert zelf! 

De afsluiting was spectaculair, vliegend door de lucht zong ze So what.

50.000 mensen

P!nk kreeg het voor elkaar om 50.000 mensen mee te laten zingen, swingen en mee te nemen in haar verhaal. Ondanks dat er 50.000 mensen stonden probeerde ze echt om contact te hebben met het publiek. Ze was dankbaar voor elke knuffel die ze toegegooid kreeg. 

Het voorprogramma

Niet alleen P!nk was aanwezig, in het voorprogramma stond Davina Michelle. Davina heeft een geweldige show neer weten te zetten. Ze zong een nummer die nog niet uit was en bedankte P!nk voor de invloed die ze gehad heeft op haar zangcarrière. Naast Davina Michelle stond Vance Joy in het voorprogramma. Vance Joy is heel bekend geworden met het nummer Riptide, welke ook niet kon missen tijdens het voorprogramma.

Iedereen die de muziek van P!nk kent en luistert, ga asjeblieft een keer naar een concert. Het is geweldig! 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.