Het brein achter Selinablogt

Welkom! Mijn naam is Selina Spanhaak, de schrijver van selinablogt (duuhhh…). Ik ben 20 jaar en ben afgestudeerd aan MBO Life Sciences. Als microbiologisch analist.

Ik zit nu in het 1e jaar van de opleiding communicatie. Ik verwacht tijdens deze opleiding veel te leren over visueel en tekst.

Ik heb een aantal grote hobby’s waarover ik veel wil vertellen op deze blog, maar ik deel ook andere dingen die in me op komen. Selinablogt is dus heel erg gevarieerd.

Zelf heb ik altijd al dingen willen schrijven, ik begon met verhalen die ik nooit afmaakte en elke keer probeerde ik het weer. Helaas heb ik nooit het doorzettingsvermogen gehad voor een echt verhaal, hierdoor kwam ik achter een nieuwe passie: bloggen. Dus hier ben ik!

De drie “main” topics zijn bullet journaling, reizen en boeken reviews!

Met de bullet journal ben ik bezig sinds februari. Ik gebruik het ene notitieboekje na de ander (wat me zelf verbaasd) en vind er meer productiviteit door. Op de blog wil ik jullie inspireren met lay-outs, systemen die je kan gebruiken en leuke collecties.

Reizen is iets wat ik al sinds ik klein ben erg geïnteresseerd in ben. Het liefst zou ik de hele wereld willen zien, maar ik heb geen idee of dat mogelijk is. Ik vind de verschillende culturen en manieren in landen erg interessant, maar niet genoeg om er een opleiding in te volgen. Dus reizen blijft een hobby! Ik zie er naar uit om te vertellen wat ik doe tijdens een reis en al mijn ervaringen met bepaalde plaatsen en landen te delen.

Ik heb altijd al heel veel boeken gelezen. Dit is een van mijn manieren om rust te creëren in mijn hoofd. Ik lees vooral veel Young Adult, dit komt omdat het lekker wegleest. Verder lees ik veel Thrillers en detectives. Sinds kort werk ik samen met Dutch Venture Publishing, door hun krijg ik de kans om boeken te reviewen en op mijn blog te posten. Ik vind het geweldig dat ze mij de mogelijkheid hebben gegeven om met hun samen te werken en hoop ook dat deze samenwerking blijft bestaan.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren