Oktober setup in mijn bullet journal

Een nieuwe maand en nieuwe kansen, zoals ze dat altijd zeggen. Ik ga jullie in deze blogpost laten zien hoe ik mijn maand indeel in mijn bullet journal!

Mijn thema deze maand

Het eerste ding wat ik doe is een thema uit kiezen, dat doe ik sinds ik ben begonnen met deze bullet journal. Het thema komt bij mij vaak niet in heel mijn maand voor, maar dat vind ik niet erg.

maand thema
Het thema van deze maand Once upon a time, oktober style.

De “echte” setup van de maand

Nu zet ik mijn maand echt op, ik maak mijn “mini” kalender, en schrijf er een aantal dingen naast. Zoals mijn Currently reading, mijn goals voor deze maand, de dingen die er aankomen deze maand en een plek voor notities.

maandoverzicht
Mijn maandoverzicht

Hierna komt mijn tracker, hierin track ik onder andere of ik genoeg water binnen krijg, of een blogpost online zet. Verder staat hieronder een klein balkje met mijn mood tracker, deze schrijf ik voor 2 tijdstippen op een dag erin. Ik moet toegeven dat ik deze tracker nog wel is vergeet of gewoon geen zin heb om hem in te vullen, maar dan pak ik hem weer op bij de dag dat ik er wel weer zin in heb.

De volgende pagina is mijn gratitude log, hierin schrijf ik de dingen waar ik dankbaar ben voor deze maand, zo heb ik altijd een leuk overzicht met allemaal kleine of grote dingen waar ik heel blij mee ben.

 

gratitude log en tracker
Mijn tracker en gratitude log

De volgende pagina’s zijn speciaal voor mijn blog, hier schrijf ik de ideeen op en hou ik enige dingen bij, maar aangezien ik mijn ideeen nog niet wil delen, plaats ik hier geen foto van.

Mijn weekly setup

Dan komen mijn normale weekly’s alweer, zoals jullie ze wel vaker hebben gezien op de blog en op instagram. Ik heb 2 aparte kolommen met werk & school en persoonlijke dingen. Dit hou ik gescheiden omdat het voor mij een beter overzicht levert. Ik heb ook een kleine mini kalender, zo kan ik makkelijk zien welke datum het is. Ik heb er ook een to do lijst in staan, hier schrijf ik alles op wat ik in een week mag/moet doen. Ook hier heb ik weer een plekje voor notities, ik bedoel je kunt nooit teveel opschrijven toch? Verder heb ik nog een kolom met next week, hier schrijf ik de afspraken in voor volgende week, zoals huiswerk.

weekly

Wil je mijn andere posts nog lezen over mijn bullet journal? klik dan hier!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.