November set up in mijn bullet journal

Ook deze maand heb ik weer een nieuwe setup gemaakt in mijn bullet journal. Dus lees hier alles over mijn november set up. Deze deel ik graag met jullie. Ik heb deze maand best veel veranderd, dus ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Monthly November

Deze maand heb ik niet echt een thema, zoals bij oktober. Ik ga het houden bij de mintgroene tombow kleur voor de headers deze maand.

Ik heb deze keer geen kalender getekend en heb besloten het verticaal te doen, zo is het voor mij overzichtelijker dan in kalender vorm. Zoals je ziet heb ik ook een goals sectie gemaakt, deze is specifiek voor deze maand. Zo kan ik mezelf eraan blijven herinneren (in samenwerking met mijn tracker) dat ik hiermee bezig ben. Daaronder heb ik een Upcoming section, hier zet ik alles neer wat ik moet onthouden voor volgende maand.

Op de andere bladzijde is een sectie voor mijn blog, boeken en school. Boeken zijn de boeken waar ik op dit moment mee bezig ben en de blog en school section zijn voor goals en dingen die ik graag online wil hebben.

November set up
Monthly log Selinablogt

Tracker & Gratitude log

Na mijn monthly heb ik altijd mijn tracker, deze maand heb ik daar aan toegevoegd fruit en hygge. Hygge heb ik toegevoegd vanwege de challenge van de FB groep Bullet Journal Nederland. Hier vertel ik zometeen meer over. Verder heb ik nog altijd mijn gratitude log, ik vind dit erg prettig want dan heb je direct een soort van ‘leuke dingen die ik deze maand gedaan heb’ samenvatting.

Tracker & gratitude
Tracker & Gratitude log Selinablogt

Sleep log & Analystics

Zoals je ziet zijn deze twee pagina’s nieuw. Ik heb besloten om de sleep log er weer bij te zetten nadat de wintertijd in ging. Sinds het weer eerder donker word merk ik dat ik vermoeider ben en aangezien ik niet weet of dit komt door te weinig slaap, heb ik weer een sleep log. Ik teken het gedeelte dat ik ben gaan slapen af tot het gedeelte dat ik wakker word, zo heb ik een mooi overzicht.

Mijn analytics tracker is voor mijn blog, hier schrijf ik in hoeveel visitors ik ongeveer krijg en zo kan ik bekijken of het hoger wordt bij bepaalde content. Zo kan ik dus goed in de gaten houden wat jullie leuk vinden om te lezen! Je mag natuurlijk ook altijd een berichtje achter laten als je van een bepaald onderwerp graag een blog ziet verschijnen.

sleep log & analytics
Sleep log & Analystics

Hygge Challenge

Deze challenge heb ik meegekregen door de FB pagina bullet journal Nederland. Gaby (de beheerder) is ge├»nspireerd geraakt door het deense gezegde hygge, wat eigenlijk betekend gezelligheid. Deze challenge gaat compleet over het gezellig en knus maken van je huis en jezelf verwennen. Zelf vind ik de challenge erg leuk en ben ik in de gaten gaan houden of ik het ook echt doe, ik denk niet dat ik alles precies zo ga doen als in de challenge, maar ik ga wel opletten of ik ‘hygge’ ben.

Wil je de challenge overnemen? Dat mag gerust! Kijk ook even op de FB pagina voor de rest van de informatie over de challenge.

Hygge challenge
Heerlijk Hygge challenge van Selinablogt

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.