Nieuw jaar, nieuwe opzet in mijn bullet journal + januari set-up

Hier ben ik weer met een bullet journal blog, ik ga jullie laten zien en vertellen hoe ik mijn 2018 en januari in gedeeld heb. Ook geef ik hierbij de fouten prijs die ik heb gemaakt.

Kalender en maanfasen2018 Kalender

Ik ben heel simpel begonnen, namelijk met een kalender van 2018. Hierin wil ik de feestdagen nog onderstrepen of omcirkelen, maar ik wil wel dat het overzichtelijk blijft. Zoals je kunt zien is dit zonder liniaal gemaakt, want veel strepen zijn scheef. Ook is er te zien dat ik het niet goed uitgeteld had, en dat daardoor helemaal onderaan de bladzijde de maanden er niet helemaal goed meer op paste.

Maanfasen 2018

Mijn maanfasen heb ik gemaakt met de volle maan, de nieuwe maan en met de halve manen. De vorige keer had ik alle tussenstappen ook nog, maar dit vond ik teveel tekenwerk. (Ik ben namelijk bijna door deze bullet journal heen) Dus ik wil in mijn volgende dit wel compleet maken. Ik heb met deze pagina veel fouten gemaakt met de plek waar een maan moet komen te staan, hier heb ik maar gewoon overheen geschreven. Ook besloot ik dat sommige cijfers niet nodig zijn en die heb ik over geslagen.

Calendex

Calendex

De Calendex is voor mij nog steeds heilig, het geeft mij een gemakkelijk overzicht met wat ik moet doen. Ik heb dit jaar de kleuren veranderd voor mijn legenda. Verder heb ik ervoor gekozen alle maanden erop te zetten, dit zorgt voor een nog completer overzicht.

Alastair

Alastair

Deze methode heb ik jullie eerder laten zien, het enige wat ik er aan veranderd heb is dat ik er 6 maanden extra opgezet heb. Net zoals bij mijn Calendex. Weet je nog niet waarvoor de Calendex en de Alastair gebruikt worden? Klik dan even hier.

Books in 2018Books in 2018

Ik heb een nieuwe collectie toegevoegd aan mijn TN (traveler’s notebook). Hierin schrijf ik alle boeken op die ik dit jaar gelezen heb, hierbij zet ik de schrijver en wat ik van het boek vond.

What's on NetflixWhat’s on Netflix

Deze heb ik gejat van pinterest. Hier hou ik bij welke seizoenen ik heb gezien van bepaalde serie’s die onder andere op netflix staan. Hij is nog redelijk leeg, want ik zoek nog aanraders. Dus mocht je een leuke serie kennen laat dan even een reactie achter. 🙂

Januari opzet

Monthly Januari

Monthly

In januari heb ik mijn monthly behoorlijk veranderd. Ik heb de maandelijkse tracker die ik gebruik kleiner gemaakt, ik merkte dat ik hem niet meer bijhield, en deze heb ik hier tussen geplaatst. Verder heb ik er nog trackers bij gezet voor de blog users (die ik weer is bij moet werken..) en voor mijn instagram account, die je natuurlijk even moet volgen.

Weekly JanuariWeekly’s

Mijn weekly’s zijn eigenlijk niet veranderd. Alleen dat ik een blokje voor mijn blog erbij heb gezet, zo kan ik ervoor zorgen dat ik me aan mijn 2018 afspraken hou wat betreft mijn blog.

 

 

 

Wil je deze blog delen?

2 reacties

  1. Je kunt wel lezen dat je er al veel ervaring mee hebt :-). Ik ben echt nog een beginner :-).

    1. Author

      Je vind heel snel een manier die voor jou werkt, dus voordat je het weet ben je geen beginner meer 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.