Mijn unieke en persoonlijke map poster!

Kaart Place The Moment

In samenwerking met Place The Moment heb ik een persoonlijke en unieke map poster besteld. Wat dit is? En hoe het werkt? Blijf dan nog even lezen! 

Bij Place The Moment heb jij de kans om een unieke poster te laten maken met een moment dat jij vast wil leggen. Op de afbeelding hiernaast is Londen te zien, met als plaats de boekenhandel Waterstones. Deze boekenhandel is zo extreem groot en heeft bij mij echt een indruk achter gelaten. Ik vond dit dus een goed moment voor mij. De poster hangt boven mijn bed waar hij een mooi plekje heeft gekregen.

Koker Place The MomentWat zijn de opties die je hebt met het samenstellen van je eigen kaart?

Op de site kun je jouw poster volledig samenstellen. Eerst kies je de plek waarvan je het moment wil opslaan. Op deze manier komt er een aanwijzer bij te staan. Je kunt zelf in en uitzoomen, waardoor je precies kan kiezen welk deel van de kaart jij op je poster wil hebben. Daarna krijg je de optie om je moment te benoemen, bij mij heet het ‘over 8 miles of bookshelves’. Daarna heb je een ondertitel, je kunt hier in principe alles invoeren maar ik heb gekozen om de plaats en daarna het land in te voeren.

De volgende keuze die je krijgt is de kleur. Place The Moment biedt 4 samenstellingen van kleuren aan. Een compleet witte poster, een witte poster met een grijze kaart, een compleet grijze poster en een mintgroene poster. Op de foto zie je de mintgroene poster, hij is mooi zachtgroen waardoor hij niet te overheersend is. Als laatste kun je de aanwijzers aanpassen, hier zijn 4 kleuren voor. Geel, mint, wit of grijs. Ik heb gekozen voor de grijze optie, omdat ik dit het beste bij het mintgroen vind passen.

Kaart Place The MomentWat vind ik ervan?

Ik ben zelf erg blij met mijn poster, hij wordt verzonden met DHL en was met 9 dagen bij mij thuis. De kwaliteit van de poster is erg goed en hij past in een 50 x 70 lijst. Hij wordt aangeleverd in een mooie koker met extra bescherming, mocht de pakketdienst er minder voorzichtig mee zijn dan is er een grote kans dat de poster nog heel is bij aankomst.

Intresse?

Ik heb een leuke aanbieding, ik mag de posters namelijk weggeven met 10% korting! Gebruik hiervoor de kortingscode SELINA10. De posters kun je bestellen op de site van Place The Moment.

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.