Eerste indrukken van mijn Traveler’s Notebook

Ik heb een nieuwe aankoop gedaan, namelijk een Traveler’s notebook! Ik vond deze Traveler's notebookbeauty op Aliexpress en wist direct dat ik hem wou hebben. Lees in deze blog wat ik ermee ga doen en hoe ik het ga uitwerken. Ook heb ik erin staan hoe ik een Traveler’s notebook heb gemaakt.

Wat ga ik ermee doen?

Ik ben van plan mijn TN in te delen in 3 secties, ik krijg bij deze TN namelijk 3 boekjes. Ik wil een gedeelte met alle collecties, zodat ik deze niet de hele tijd over hoef te zetten als ik weer een nieuwe bullet journal begin. Ook wil ik een gedeelte helemaal over mijn blog. Dat ik al mijn ideeen en dingen die ik nog wil doen voor mijn blog erin kwijt kan. Zoals je ziet heb ik nog maar voor 2 secties een bestemming gevonden, dit komt omdat ik hoopte dat mijn bullet journal in het midden paste. Helaas is dit niet gelukt.

Mijn uitwerking

Ik ben begonnen met een hele simpele pagina in mijn bullet journal. Hier heb ik de verschillende secties opgeschreven. Toen ben ik gaan kijken wat ik precies in elke sectie wil, dus welke collectie wil ik meenemen? 

planning TN
Planning voor mijn TN

Voor collecties wil ik in mijn TN:

 • Books to read
 • Reizen die ik wil maken
 • Bucket list
 • Tombow dual brush pens (dit is een lijst van welke tombow’s er zijn)
 • Movies to watch
 • Disney classics
 • My happiness box
 • Pokemons Go(welke pokemons er zijn en of ik ze al heb)

Voor mijn blog:

 • Ideeen
 • Nieuwsbrieven
 • Analystics

Hoe bevalt mijn TN?

Eigenlijk best wel goed, het is fijn dat je veel op 1 plek hebt, maar toch een overzicht hebt. Ik heb in mijn TN nog plekken voor losse papieren en sticky notes. Dit is erg prettig want als je het nodig hebt kun je er zo bij.

DIY Traveler’s Notebook

Ja, het klopt. Het is heel erg makkelijk om zelf ook nog een TN te maken. Met de juiste youtube filmpjes, kom je al een hele eind.

Het enige waar ik heel veel struggles mee had was het juiste formaat. Ik heb het voor elkaar gekregen een te maken met de juiste tools, maar het formaat was eigenlijk wat te klein. Hierdoor past er niet in de TN wat ik erin wil hebben.

Binnenkort ga ik nog een poging wagen tot het maken van een TN en dan wil ik het formaat wel goed hebben, zodat er dunne schriftjes in passen. Mijn bullet journal hou ik toch maar apart.

Wat heb je nodig?

Ik heb het gemaakt met:

 • Stuk konijnenvel ( ik ben begonnen met een neppe van de action voor €2,-)
 • Karton (ja echt)
 • Oude spijkerbroek
 • Gaatjesmaker (zo’n awesome ding om gaatjes te maken in een riem)
 • Mesje
 • Schaar
 • Elastiek

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

1 reactie

 1. Wow, echt heel mooi gemaakt. Succes met de nieuwe versie die je gaat maken. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.