Mijn geplande reizen in 2017

Reizen is een van mijn interesses, het is zo fijn om alles van de wereld te mogen ontdekken! Deze blog gaat over mijn reizen in 2017. Ik ga de volgend reizen doen: namelijk Kreta, London, Rome en Zweden. Het is zo fijn dat ik deze reizen mag gaan maken en ga jullie in deze blog vertellen waarom ik deze bestemmingen wil bezoeken.

Kreta

Ik ben al eerder in Kreta geweest, maar nu gaan we naar een ander deel van Kreta. We zitten in de buurt van een grote stad en de zee (perfecte zonvakantie dus). Rethymynon is oud met veel verschillende steegjes en straatjes. Het is een gezellige stad met veel Griekse winkeltjes, eetgelegenheden en een vissershaven. Deze maand begint de trip, dus ik ben heel benieuwd hoe het is!

Rome

colleseumSamen met mijn vriend was ik opzoek naar een vakantie, wij wilden het liefst naar allemaal landen tegelijk, maar dit is geen optie. Dus hebben wij op een paar post it’s steden geschreven, waaronder Rome, en hebben daar een propje van gemaakt en het propje dat het verst kwam werd onze bestemming. Dat was dus hoe we Rome uitgezocht hebben, maar waarom stond hij op het lijstje? Rome staat bekend als een stad van de geschiedenis, pizza’s en vespa’s. Wij willen graag de smalle straten en steegjes, de sfeer en de geschiedenis van Rome leren kennen.

London

Wat ook op de planning staat is London, dit vanwege een concert van Adele, waar we vorig jaar geen kaartjes voor konden krijgen. Ook wou ik al ontzettend lang naar London, dus dit was een perfecte mogelijkheid. London trekt mij aan door de drukte, de mooie rode tourbussen, de toeristische trekpleisters en door de mooie gebouwen. Ik kijk heel erg uit naar deze reis!

Zweden

Zweden is een land met veel natuur en welvaart, de zweden betalen bijvoorbeeld niet voor hun school en zorgverzekering. De reden dat ik hierheen ga, is omdat niet zo lang geleden mijn vader verhuist is naar Zweden. Voor mij dus een geweldige kans om naar Zweden te gaan in 2017.

Nadat ik de reizen heb gemaakt ga ik hier nog een blog over schrijven, hoe het mij beviel, wat ik heb gedaan enz. Blijf dus lezen!

mooi uitzicht

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.