Mijn reis naar London: deel 2

Kwal

Dacht je dat mijn trip van London al genoeg beschreven was? Dan staat je hierbij een verrassing te wachten. Er is namelijk nog meer… 

Uitzicht London Eye

London eye

Om de complete London experience te krijgen vonden we het belangrijk om ook naar de London eye te gaan. De London eye heeft verschillende combinatietickets. Nadat we hadden besloten dat we te oud waren voor Shrek’s adventure, hebben we een combiticket genomen met Sea Life. Mijn ervaring van de London Eye.. Ik denk dat het erg mooi kan zijn, wanneer niet alles in de steigers staat.. Voor de rest vond ik het niet heel bijzonder eerlijk gezegd. Natuurlijk, het is een belevenis dat je zo hoog zit, maar eerlijk gezegd merk je daar weinig van wanneer je eenmaal in de London Eye zit. De ruimtes zijn best wel groot en hij draait langzaam dus je hebt alle ruimte om van elke hoek foto’s te maken. Ik raad het wel echt aan, om alleen te doen als het mooi weer is en niks in de steigers staat. Alleen zo krijg je de complete London Eye experience.

Nemo/Clown fish

Sea Life

Dit is de plek waar je innerlijke kind volledige glorie krijgt. In elk geval bij mij. Sea Life heeft heel veel verschillende soorten vissen en raar genoeg ook spinnen. Geen idee wat voor soort, want hier ben ik zo snel mogelijk bij voorbij gelopen. (duh.) Ze hebben Nemo’s, Dory’s en pinguïns en nog veel meer. Ik vond het super leuk om te zien en de pinguins komen ook echt op je af. Mijn Apple Watch achtergrond is nu een pinguïn en Nemo en elke keer wordt ik weer blij als ik er naar kijk. Sea Life in London is compleet ondergronds, wat de ervaring voor mij alleen maar versterkt heeft. Ik vind Sea Life echt een aanrader! 

Tower Bridge

Tower Bridge & Hyde Park

De vorige keer in London heb ik de Tower Bridge gewoon bewandeld, en vanaf een afstand bekeken. Dit keer ben ik in de machinekamers geweest en bovenop de Tower Bridge geweest. Het is best wel leuk want je ziet hoe groot de systemen zijn die de Tower Bridge besturen. Op het moment dat je erop staat, is er glas waardoor je naar beneden kan kijken. Hier zie je allerlei mensen onder je door lopen wat ik zelf best wel een gaaf iets vond om mee te maken. 

Na de Tower Bridge zijn we nog langs Hyde Park geweest. Hier hebben we een stukje doorheen gelopen en we hebben rustig geluncht. Het is perfect om hier rustig te zitten als het zonnetje schijnt en je ziet om je heen heel veel soorten mensen, hardlopers, mensen die lunchen, mensen die lezen enz. 

Camden Market

Last but not least, Camden Market. Wat is dit super leuk! Er staan enorm veel kraampjes waar je sieraden, schilderijen en eten kan halen. Er is vast meer maar ik kan het me zo snel niet verzinnen. Overal staat wel iets en je bent er echt wel een paar uur zoet! Zelf heb ik er een London trui weggehaald, ja misschien een tikje cliché, maar hij zit heerlijk. Ook heb ik hier een overheerlijke crêpe gehad! 

Helaas, was dit het einde van mijn vakantie. Ga ik nog een keer terug naar London? De kans is vrij groot. Ik vind het er altijd leuk en er is ook super veel te doen en te zien! 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.