Mijn bullet journal set-up in September

Monthly September

Monthly September

Monthly

Deze maand heb ik het een beetje veranderd. School is weer begonnen, en dat is te zien in mijn bullet journal. Ik heb meer plek voor mijn to do lijst. Ik heb goals voor mezelf gezet. Zo heb ik een overzicht wat ik wil bereiken met mijn blog, school en persoonlijk. Het kopje ‘upcoming’ is weer terug van weggeweest. Hier ga ik alle opdrachten die ruim van te voren zijn aangegeven inzetten. Op deze manier kan ik dit in mijn calendex zetten en dan kan ik ze zeker weten niet vergeten. Het kopje next month gaat waarschijnlijk weer meer worden gebruikt. Nu school weer is begonnen is er weer meer om te plannen, wat betekend dat mijn bullet journal het zwaar te voorduren gaat krijgen!

Tracker Gratitude September

Tracker & Gratitude

Deze maand heb ik mijn tracker ook veranderd. Onlangs ben ik heel veel bezig geweest met gezonder eten en yoga. Het hardlopen heb ik al een tijd niet meer gedaan. Dit wil ik misschien weer op gaan pakken als mijn spieren flexibeler zijn. Persoonlijk vind ik het hardlopen wel erg leuk, maar erg lastig om die eerste stap uit de deur te zetten.

Mijn gratitude log lijkt nog hetzelfde, maar ik ben druk bezig met tekenen & handletteren. Dit om het wat mooier te maken en het handletteren op te pakken. Ik merk dat ik het met een de tombows nog erg lastig vind, dus dit doe ik vooral met mijn ‘koppen’. In mijn gratitude log doe ik het ‘faux lettering’ dat is eigenlijk een soort van nep handletteren.

Yoga With Adriene Challenge

Yoga with Adriene challenge

Zoals ik al aangaf bij mijn trackers ben ik begonnen met yoga. Dit doe ik via het youtubekanaal Yoga with Adriene. Adriene is zelf yogainstructeur, en geeft ook lessen buiten de youtube om. Ik ben zelf begonnen met haar kanaal en hier niet meer weggegaan, ze is duidelijk en heel precies. Ook geeft ze opties voor als iets niet direct lukt. Denk hierbij aan een bepaalde yoga-pose.

De hele maand September is er een challenge. Hiervoor heeft ze een afspeellijst aangemaakt. Deze challenge gaat over connection.  Zorg ervoor dat je weer een bent met jezelf. De meeste yoga ‘lessen’ zijn 30 minuten lang. Ik zelf kies er voor nu mijn school weer is begonnen om dit ’s Avonds te doen. Zo heb ik hier mijn tijd en rust voor en hoef ik niet te haasten.

Boho Berry Challenge

Boho Berry Challenge

Net zoals vorige maand doe ik weer mee met de Boho Berry challenge. Deze maand in het teken van Celebrate you! Ik denk dat dit een goede bewustwording is zodat je weet wie je bent en wat je echt wil bereiken. Als je dit nog niet weet dan kun je er altijd nog overna denken door middel van deze challenge.

School Schedule Schoolrooster & Lesinformatie

We hebben nu alle persoonlijke spreads gehad, nu gaan we naar de schoolgerelateerde spreads. Hierboven zie je mijn rooster. Hier heb ik links lesinformatie staan, deze lessen ga ik ieder een kleur geven en indelen in de vakken die ik heb getekend. De vakken zijn maandag t/m vrijdag. De cijfers die naast de vakken staan zijn de tijden dat ik les kan hebben. Dit rooster ga ik verder invullen door de kleuren die de lessen gaan krijgen in te vullen in het rooster. Zo krijg je mooie ingekleurde blokken en kun je in een oog opslag zien welke les je hebt om welke tijd.

Routines Schoollunches

Routines & schoollunches

Deze pagina’s zijn nog leeg, maar ik vertel even kort wat ik hiermee wil gaan doen. In het kader van gezond eten wil ik recepten opzoeken en uitproberen voor lekkere, simpele lunches. Die makkelijk mee te nemen zijn. Elke geslaagde lunch krijgt een plekje onder het kopje schoollunches. Als dit gebeurd is kan ik ze makkelijk terugvinden.

Bij routines komen mijn morning & eveningroutine. Ik wil graag elke ochtend dezelfde dingen doen en elke avond ook. Hiermee bedoel ik ’s Ochtends om een standaard tijd uit bed, en bijvoorbeeld taken oppakken voor mijn blog. Ik wil graag een goeie start, zodat ik rond een uur of 4 (als ik niet op school zit) de kans heb om lekker te netflixen.

’s Avonds wil ik graag een routine hebben om mijn make up eraf te halen en mijn huid beter te verzorgen. Dit is iets wat er bij mij heel vaak bij inschiet, doordat het niet zo hoog op mijn prioriteitenlijstje staat. Terwijl je eigen lichaam gewoon belangrijk is! Hierom wil ik deze creeeren.

Bij beide routines wil ik graag dat ze aansluiten bij school en dat ik ook mijn school gerelateerde werkzaamheden hierin nog een goeie plek kan geven, daarom is hij nog leeg. Deze week en waarschijnlijk ook volgende week ben ik aan het proberen wat het beste voor mij werkt en daarna komt ook dit ingevuld in deze spread. Mocht je dit willen zien, laat even een comment achter dan ga ik dit regelen!

Opdrachten

Opdrachten

Als laatste heb ik nog mijn assignments tracker. Hier zet ik neer wat voor opdracht het is, voor welke les dit is. Wanneer het klaar moet zijn en of het afgerond is. Hier zie je al een opdracht staan, dus dan zie je direct dat ik al hard bezig ben met school. De pagina rechts is nu nog leeg, maar ik twijfel tussen twee dingen. Ik kan er een vervolg van de opdrachten pagina van maken. Of een plekje om notities te maken van de opdrachten/projecten die ik moet doen.

Hebben jullie nog mooie spreads voor school, of ideeen die handig zijn voor een HBO communicatie student? Dan hoor ik het graag! Laat een berichtje achter op mijn Facebook ( kan ook via messenger) of laat een berichtje achter in de comments! Is dit de eerste keer dat je hoort van de bullet journal? Kijk dan ook even op deze blog. Heb je er al meer over gehoord en wil je mensen ontmoeten die dit ook doen? Check dan even deze Facebook groep.

 

 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.