Mijn 2019 goals

Het is alweer 2019. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne en veilige jaarwisseling hebben gehad, wat is er veel gebeurt in Nederland tijdens deze jaarwisseling zeg! Afgelopen maand heb ik bedacht wat mijn goals voor 2019 worden. Lees ze hier!

Houding aanpassen

Dit jaar moet ik gaan werken aan mijn houding, ik loop al een aantal jaren met mijn schouders erg naar voren waardoor ik regelmatig last heb van mijn schouders. Daar wil ik dit jaar wat aan doen!

1x in de week yoga

In 2018 ben ik begonnen met yoga, dit is een vorm van sport waarvan ik merkte dat ik het niet erg vond om te doen. Echter vind ik het nog steeds lastig om mezelf er toe te zetten om echt te beginnen en me er consistent mee bezig te houden. Daarom het goal, 1x per week yoga.

Propedeuse halen

No pressure, maar het zou leuk zijn als het me lukt om dit jaar mijn propedeuse te halen. Ik vind mijn opleiding leuk, dus dat is een groot voordeel. Ik denk dat dit wel moet lukken met leren en als ik me inzet voor school.

Huisstijl doorvoeren voor Red Moon teksten enzo en Selinablogt

Op het moment gebruik ik voor beide in de logo’s de kleuren waar ik mijn website en social media ook graag in zie. Dit moet ik nog doorvoeren zodat de verschillende merken goed herkenbaar zijn. Een huisstijl presenteert het imago van een merk, dus super belangrijk.

10 boeken lezen

Doordat ik momenteel erg druk ben met school kom ik minder toe aan lezen, wat ik zonde vind. Daarom wil ik sowieso dit jaar 10 boeken lezen. Stiekem ga ik er vanuit dat ik dit makkelijk haal, maar wie weet.

Meer Instagram volgers voor Red Moon teksten enzo en Selinablogt

Instagram logo

Momenteel ben ik het boek ‘Instaproof’ aan het lezen. Hierin krijg je veel tips over het gebruik van Instagram. Ik vind zelf Instagram een erg leuk platform en wil er dan zeker ook meer mee doen. Daarom heb ik de doelstelling gecreĆ«erd om 150 volgers te krijgen voor mijn nieuwe Instagram account RMtekstenenzo en een totaal van 300 volgers te hebben op Selinablogt.

Wat zijn jouw goals voor 2019? Laat ze hieronder achter in een reactie of op een van mijn Instagram accounts. Wie weet kan ik je helpen met het bereiken van een van je goals, als ze social media of website gerelateerd zijn!


Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.