Mei set-up in mijn bullet journal

Monthly Mei

Monthly

Deze maand is mijn monthly compleet anders. Links staan de dagen deze maand, met de grote taken/evenementen erbij. Op de rechterpagina heb ik een to do lijst, opgedeeld in verschillende categorie├źn. Verder heb ik nog een stuk voor currently reading. Hier zet ik alle boeken onder die ik lees, en als het boek uit is gaat er een kruisje doorheen net zoals bij een taak.

Verder heb ik nog een stukje met goals, hier zet ik dingen in die deze maand echt gedaan moeten worden. Zoals de blogtour, ik verklap nog niet voor welk boek de blogtour is. Ik heb ook nog een kopje met ‘next’ hier zet ik dingen neer voor de volgende maand. Op deze manier hoeft het niet direct in de calendex en vergeet ik het minder snel.

 

Trackers Mei

Trackers

Deze maand zijn mijn trackers hetzelfde als anders, behalve dat op de rechterpagina de tracker een stuk overzichtelijker is geworden. Vind ik zelf..

Mood tracker + Gratitude Mei

Mood tracker + gratitude log

Deze maand heb ik gekozen voor bloemetjes (heel snel getekend maar goed het werkt) omdat het nu toch echt lente/zomer weer is. Past dit er goed bij.

Mijn gratitude log is hetzelfde gebleven, alleen op deze pagina kun je hem al een klein beetje ingevuld zien, normaal gesproken is deze nog leeg.

Weekly Mei

Weekly

Dit zijn de weekly’s waar ik deze maand mee ga werken, en misschien wel langer dan dat. Het is snel opgezet en er is meer dan genoeg ruimte voor al mijn to-do’s en evenementen. Alles waar ik nog geen dag voor hebt komt bij to-do te staan, en de rest verdeel ik direct over de dagen heen. Verder heb ik nog een kopje met next week, en dit werkt hetzelfde zoals ik bij mijn monthly heb gezegd.

Wil je weten wat er anders is aan mijn set-up vergeleken met April? Kijk dan snel nog even op deze blog en laat me weten welke set-up jij eerder zou gebruiken.

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.