Maart set-up

En toen was het alweer bijna maart, ongelooflijk. Dit betekent dat ik een nieuwe bullet journal in gebruik heb! Ik ben best wel blij, dit betekend dat het alweer mijn 3e journal wordt. In deze journal wil ik het minimalistisch houden waar ik dat wil, en tekenen als ik er zin in heb. Ik ga niet meer doen aan een poging tot een bepaald thema per maand, of om alles fancy te maken. Ik wil eigenlijk gewoon dat het systeem werkt en dat is het belangrijkst. Dus, laten we snel beginnen met wat er tot nu toe in staat.

Calendex 2018Dit is de nieuwe calendex die ik gebruik, zoals je ziet heb ik gekozen voor 12 maanden. Zodat ik verder nog vooruit kan plannen, en er ook een plek voor heb om dit in op te schrijven. Verder heb ik alleen de kleuren van mijn legenda veranderd, dus nu is deze oranje/rood bjivoorbeeld voor mijn verjaardagen. Terwijl dit eerst blauw was.

Moon phases 2018Ik heb ook een nieuwe pagina gemaakt voor mijn moon phases, deze heb ik gezien op pinterest en overgenomen. ik vond hem erg overzichtelijk en mooi om te hebben. Ik wil onder de maanfasen nog een stukje schrijven over wat een bepaalde maan doet, qua invloed op bijvoorbeeld je humeur. Op deze manier wil ik gaan kijken of ik gelijkheid zie bij mijn humeur en de maanfasen.

Goals + wishlist 2018Deze pagina’s zijn allebei nieuw. Ik heb mijn goals pagina uitgebreid, en durf deze wel te delen. Zoals je ziet staat mijn blog hoog in mijn prioriteiten, en mijn bullet journal ook. Deze goals zijn bedoeld voor 2018, maar sommige lopen ook veel langer door. Op de andere pagina is een hele simpele wish list te zien, deze is deels van pinterest. Dit is voor de spullen die ik nodig heb, zoals de vullingen van pentel, en voor spullen die ik graag wil hebben. Zoals een apple watch. (ik ben een iets te grote apple fan).

Maart tracker 2018Mijn maart tracker is redelijk hetzelfde als mijn februari tracker. Ik heb dezelfde secties, maar heb wat meer ruimte gebruikt voor mijn to-do omdat, ik deze niet meer kwijt kan in mijn weekly’s.

Gratitude en sleep log maart 2018Dit is mijn gratitude en sleep log. Deze pagina’s heb ik allebei wel eerder gehad, maar toen gebruikte ik ze niet heel veel omdat ik geen zin had om elke dag weer in mijn bullet journal te duiken. Momenteel gebruik ik mijn bullet journal erg veel en dacht dat het leuk was om ze weer toe te voegen. Mijn gratitude log wil ik gaan handletteren en daar wil ik het liefst elke dag iets inzetten, zo leer ik te handletteren en vergeet ik niet waar ik dankbaar voor ben. Mijn sleep log wil ik hebben om te kijken hoeveel ik slaap nu ik stage loop, ik maak langere dagen en mijn slaapritme moet zich hier nog op aanpassen.

Weekly spread maart 2018Dit is de weekly-spread die ik gebruik sinds februari. Ik wil hem eigenlijk ook weer gaan veranderen, want ik merk dat ik niet dagelijks iets eronder wil schrijven. Dus het liefst wil ik er een waar ik plek heb voor een to-do lijstje. Zodat ik dat per week in kan delen in plaats van per maand.

Weekly tracker + monthly tracker maart 2018Links is de monthly tracker te zien zoals jullie hem van me kennen, maar rechts is iets nieuws. Ik heb elke week een aantal talen die ik wil doen of heb gedaan, en aangezien ik hier nooit een logisch ritme voor kan vinden, maar ze wel moeten gebeuren.. Heb ik dit bedacht, een weekly tracker. Per dag ga ik kijken wat ik gedaan heb, en die kleur wordt het vakje. Mocht ik 2 van de dingen gedaan hebben, deel ik het vakje door midden. Als ik er 3 heb gedaan? ja, dat weet ik zelf ook nog niet zo goed.

Vind je deze blog leuk? Like dan ook even de FB-pagina! Ik heb ook een nieuwsbrief waar je, je voor in kunt schrijven. Dit kan in de zijkant van deze blog, of op de telefoon onderaan.

 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.