Mijn vakantie in London en concert Adele

Zoals ik op Facebook al had laten weten ben ik onlangs in London geweest, we hadden kaartjes kunnen scoren voor Adele en dus dachten we laten we er ook een paar dagen London aan vast plakken! Ik was helemaal blij, want ik wou al heel lang naar London toe.

Schiphol

Op schiphol aangekomen vond EasyJet het nodig om een vlucht van 40 minuten, 5 uur vertraging te geven. Wat resulteerde tot heel veel chagrijnige mensen. Ik zelf ben maar gaan zitten op de grond van de gate om te gaan lezen, een mens moet toch iets doen.

Dag van aankomst

De eerste dag dat ik er was waren we er pas om 11 uur, dus spullen uitgepakt en gaan slapen. De volgende dag zijn we het een en ander in de buurt gaan bekijken en hebben we boodschappen gehaald. Die avond mochten we naar Adele, rond een uur zijn we richting Wembley gegaan (was echt een schijt eindje met de metro) in Wembley zelf is een hele grote outlet dus daar hebben we rondgekeken. Om half 5 zijn we in de rij gaan zitten met als resultaat dat we met onze neus vooraan het podium stonden!

De stad zelf

De dagen erna zijn we London zelf in geweest ik heb de Big Ben gezien, de Tower bridge, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Covent Garden, Piccadilly, Platform 9 3/4 (jaja, ik als grote Harry Potter fan kon dit niet laten schieten, ik ben niet in de meterslange rij gaan staan, maar heb wel een foto! )en natuurlijk de underground. Ik vond het een hele leuke ervaring in London en zou er zeker vaker heen gaan. Bij het ene deel zijn de gebouwen oud en ontzettend mooi en het andere moment heb je het idee dat je in New York staat, onder andere door de ontzettend grote ¬†m&m’s winkel die ik zag.

London lijkt me zelf een hele leuke stad om te wonen, het is dan misschien niet goedkoop maar wel  avontuurlijk. Dat vind ik tenminste, de mensen die er opgegroeid zijn zouden wel denken waar heeft dat mens het over. Toen ik er was voelde ik me helemaal thuis, nou is het natuurlijk ook wel fijn dat je de taal gewoon snapt als mensen om je heen aan het praten zijn. In bijvoorbeeld Kreta heb je die luxe niet.

Wil je weten wat ik nog meer voor reizen ga doen dit jaar, klik dan hier.

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.