Wat is er te beleven op Kreta?

Het is lang geleden dat ik een blog heb geschreven, voor mij was het namelijk vakantie! Deze blog gaat over mijn trip naar Kreta.

Schiphol

Eindelijk was het dan zover, maandagmiddag stonden we op Schiphol, waar het avontuur al begint. Lekker in de winkeltjes kijken en natuurlijk Starbucks drinken! De vlucht was rustig en er was prachtig uitzicht, we vlogen over Oostenrijk (dat zij de piloot) en er was heel duidelijk te zien dat er nog bergen waren met sneeuw er bovenop, zoiets zie je niet vaak uit een vliegtuig. Zelf vind ik vliegen helemaal niet eng, maar een leuk avontuur.

Kreta

Appartementencomplex

Eenmaal veilig geland was het ontzettend lekker weer en er was natuurlijk direct een super mooi uitzicht. Naar ons hotel/appartementencomplex was het zo’n twee uur reizen (we moesten ook nog langs andere resorts) tijdens de busrit was het helaas donker, maar dat hebben we op de terugweg weer goed gemaakt.

We verbleven bij Jo-an beach, een ontzettend mooi hotel/appartementencomplex. Er is een zwembad en twee barren, een pool bar en een gewone. S’ochtends is er een overheerlijk ontbijt met veel keus, ook is er lunch en avondeten. Ze hebben hier echt de meest overheerlijke toetjes en ik heb me hier helemaal tonnetje rond gegeten.

Het eiland

Kreta is een ontzettend mooi eiland, er zijn bergen er is zee en natuurlijk zon. Om deze dingen heb ik ook ontzettend genoten van mijn vakantie. Rethymnon heeft prachtige smalle straatjes, waar je door heen kan om de cultuur op te snuiven. Verder zijn de huizen allemaal uniek, zoals bij de foto hieronder. Het stadje heeft ook veel historische dingen, maar hier heb ik me niet mee bezig gehouden.

Kreta

Het was een ontzettend leuke en ontspannende vakantie. Zelf lijkt het me leuk om nog een keer naar Kreta te gaan. Er zijn genoeg dingen die ik nog niet gezien/gedaan heb, zoals de Samaria kloof bezoeken, de stad Chania bekijken en de city tour door Rethymynon. Ik hoop dat jullie de volgende keer mijn blog weer lezen! 🙂

Nieuwsgierig naar de andere reizen die er nog aankomen? Klik dan hier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

2 reacties

  1. Was een top vakantie. 🙂
    Zo grappig op de foto met de motor in de winkel ligt een hond aan de linkerkant. De hond paste helemaal in het plaatje thuis. ( helaas op de foto niet zo goed te zien)
    Als mensen nog tips hebben over wat je op Kreta echt gezien moet hebben laat het hier dan weten.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.