Juni set-up bullet journal

Juni set-up in mijn bullet journal, wat is er deze maand veranderd?

Review maand Mei

Mei was weer heel snel voorbij. Deze maand merkte ik dat ik mijn bullet journal vrij weinig hebt gebruikt, daarom heb ik voor aankomende maand veranderingen gemaakt. Deze maand was niet heel erg druk, maar wel erg leuk. Ik ben bezig met veel nieuwe dingen voor deze blog, waar jullie later van kunnen genieten.

Juni Bullet journal

Monthly

Deze maand, is heel erg simpel ingedeeld. Ik heb ervoor gekozen om nergens een liniaal voor te gebruiken, ik heb namelijk echt een haat aan linialen. Ik heb een kleine quote over productiviteit aan de linkerkant geplaatst. Namelijk; ‘The way to het started is to quit talking and begin doing’. De quote komt van Walt Disney. Ik heb voor deze quote gekozen, omdat ik en veel andere mensen de neiging hebben om plannen te ver door te denken voor ik begin.

Op mijn rechterpagina staat een to-do lijst, opgedeeld in verschillende categorieƫn. Ook heb ik een klein stukje gemaakt voor goals van deze maand. Het staat er in meervoud maar ik denk dat ik hier een specifiek doel voor de maand in wil zetten. Ook heb ik mijn currently reading box. Die jullie van me gewend zijn, want lezen is natuurlijk super belangrijk ;-).

Gratitude Bullet journal

Gratitude log

Mijn gratitude log is hetzelfde gebleven, echter wil ik het wel met tekeningen gaan doen. Normaal gesproken schrijf ik de woorden op voor dingen waar ik dankbaar voor ben. Het lijkt me alleen leuker om het met beelden te brengen, ook al kan ik niet tekenen. Dat vergeten we natuurlijk even voor het gemak, niet geschoten is altijd mis toch?

Waar zijn al mijn andere trackers gebleven?

Ja, ik snap dat je afvraagt waar de rest gebleven is. Ik heb de laatste tijd niet genoeg motivatie om de trackers bij te houden, dus vul ik maar wat in. Terwijl de bedoeling van een tracker is, dat het helpt. Hierom heb ik besloten om ze er deze maand uit te houden, en op het moment dat ik hier motivatie voor heb ze op te pakken. Ook heb ik geen vast moment om de bullet journalen waardoor ik ze vaak vergeet in te vullen of de juiste stiften niet bij me heb. Het moet natuurlijk wel dezelfde kleur blijven, anders word ik verdrietig.

Weekly’s

Mijn weekly’s zijn nog steeds hetzelfde als een tijdje geleden. Waarom? Het werkt! Ik schrijf de benodigde dingen op en voer ze uit. Soms voer ik ze natuurlijk ook niet uit, want wie heeft er nou zin om na een stagedag nog te gaan hardlopen.

Wil je weten hoe mijn set-up van Mei eruit zag? Klik dan hier.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.