Juli set-up in mijn bullet journal

Monthly set-up Juli

Monthly

Deze maand is mijn monthly weer heel erg simpel. Dit komt ook omdat ik een extra journal erbij heb, waarin ik al mijn blog gerelateerde spullen opsla. Zodat mijn bullet journal langer mee kan. Deze maand heb ik een simpele kalender, alle tijden die erin staan, zijn mijn werktijden. Ik heb natuurlijk weer mijn kopje met currently reading. Ik heb vakantie dus ik heb veel ruimte onder dit kopje gehouden, in de hoop heel veel boeken uit te lezen deze zomer.

Verder heb ik op instagram gemeld dat ik vanaf nu mijn bullet journal in het engels schrijf. Voor de personen die mij daar nog niet volgen, de reden hiervoor is dat mijn engels nodig verbeterd moet worden. En door de taal meer te gebruiken verwacht ik dat dit beter gaat worden.

De rest van de kopjes die ik nog heb zijn mijn to-do lijstje, die heel erg kort lijkt. Alleen de meeste dingen die ik moet doen op het moment zijn blog gerelateerd, dus die staan niet in deze bullet journal. Dan is er nog het kopje important, ik ga hier alles wat deze maand MOET gebeuren onderzetten. Zodat ik eindelijk zo slim word om hier ook mee bezig te gaan.

Trackers Juli

Tracker & Gratitude log

Deze maand heb ik besloten om mijn trackers weer te gebruiken. Ik heb toegevoegd ‘uit bed voor 9′ omdat ik de neiging heb om veelte lang te slapen. Dan word ik wakker en kom ik er weer achter dat ik niks met mijn dag kan gaan doen, omdat ik al zo heerlijk heb geslapen. De morning pages zijn ook nieuw. Morning pages houdt in dat je drie pagina’s volschrijft elke ochtend. Het maakt niet uit wat je erin zet, maar het is de bedoeling om te zorgen dat je een goede start hebt van je dag. Met een heel leeg hoofd, of juist een hoofd vol ideeën die je allemaal kan uitwerken.

In mijn gratitude log ben ik een beetje bezig geweest met handletteren. Of althans een poging tot. Hierin wil ik kleine tekeningen maken waarvan ik blij word, en dit inkleuren. Zodat er elke dag een vrolijk blokje ontstaat en ik hier op kan terugkijken.

Weekly Juli

Weekly

Zoals je kan zien is mijn weekly weer als van ouds. Ik heb besloten weer terug te gaan naar iets wat voor mij werkte, zonder teveel poespas. Ik wil mijn bullet journal simpel, en als ik wil tekenen of het leuker wil maken wil ik dat doen omdat, het kan. Niet omdat het er super fancy uit moet zien. Zoals je ziet ben ik bezig met verbeteringen van Selinablogt. Ik ben heel hard bezig om deze site naar het next-level te tillen. Op het moment leer ik heel veel over html en css. Dat zijn twee verschillende soorten codes waarmee een site wordt opgezet. Ook al mag het soms zo lijken, ik ben jullie nog niet vergeten! Het is dus een mogelijkheid dat binnenkort mijn site er anders uit begint te zien.

Mocht je hier nieuw zijn en wil je het verschil zien tussen mij vorige monthly en deze. Klik dan gauw hier en geniet van de Juni set-up. 

 

 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.