Februari set-up

Wat gaat de tijd toch hard, het is alweer Februari. Wat betekend dat het tijd is voor een nieuwe set-up in mijn bullet journal. Eerst heb ik nog een vraag; zouden jullie een flip-through willen zien van januari? Zo ja, laat het even in de reacties achter.

Februari monthly

Ik heb mijn februari heel erg simpel gehouden, ik heb de kalender onder elkaar gezet, op de officiƫle bullet journal manier. Verder heb ik een stukje washi-tape toegevoegd om de lege vlakte een beetje op te vullen.

Op de andere pagina heb ik de boxen die jullie van me kennen, echter heb ik de lay-out hiervan een beetje veranderd. Verder heb ik er een paar trackers tussenin gezet, met de aantal users die op mijn blog komen, de FB-volgers die ik nu heb en de INSTA-volgers die ik nu heb. Aan het eind van de maand vul ik dit helemaal in.

Februari tracker

Februari mood tracker

Deze maand heb ik ervoor gekozen om weer trackers toe te voegen, dit omdat ik nieuwsgierig ben hoe vaak ik bepaalde dingen doe. Zoals lezen. Ik heb gekozen voor een habit tracker (die mijn gewoontes/bezigheden bijhoud) en een mood tracker. Zo weet ik hoe ik me in een maand voel, en het is natuurlijk leuk om het in te kleuren.

Februari weekly

Met mijn weekly’s zijn niks veranderd, behalve de kleuren. Ik merk dat deze weekly’s erg goed voor me werken, maar dat ik ook wel weer toe ben aan verandering. Ik denk dat ik later deze maand, of volgende maand ga kijken naar een andere weekly die ook voor me werkt.

Februari Daily

Mijn daily’s heb ik ook een beetje veranderd, ik heb ervoor gekozen om de dagen te gaan handletteren. Ik wil dit jaar graag beter leren handletteren en daarom ga ik dit meer doen in mijn bullet journal. Wie weet kan ik dan uiteindelijk net zo mooie headers maken als Boho Berry.

Deadlines

Deze maand heb ik ook een aantal deadlines op school, dit heb ik ook verwerkt in mijn bullet journal door op te schrijven wat er per project nog moet gebeuren. Als er iets klaar is kan ik de boxen afkruisen, en weet ik dat dit volkomen afgerond is. Hebben jullie ook een speciale manier om schoolprojecten aan je bullet journal toe te voegen? Laat me dit dan even weten in de reacties! Vergeet verder niet te abonneren op mijn nieuwsbrief, want ik ga binnenkort wat weggeven.

 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.