Een week in mijn leven…

Week in mijn leven

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat ik doe in mijn week? Nu is je kans. Ik heb speciaal voor jullie een YouTube video gemaakt over diverse activiteiten die ik doe in een week.

Zeeland

Een van de activiteiten? Een tripje naar Zeeland. Het was al 2 jaar geleden dat we deze vrienden voor het laatst hadden gezien, dus het werd tijd om af te spreken! In de video zie je de heenweg een deel in Goes en je kan de terugweg zien. Iets met regen en een hele hoop kitesurfers. We hebben veel spelletjes gespeeld inclusief Halli Galli, waar ik blijkbaar ongelooflijk slecht in ben….. Iets met een vertraagd reactievermogen. Ook hebben we lekker veel gewandeld. Het was echt een super chille trip!

Waterdrop

Waterdrops. Ze zijn vrij prijzig, maar zijn ze het waard? Ze zorgen er bij mij voor dat ik een stuk meer drink. Toch twijfel ik nog of ik de volgende keer weer bestel. Op dit moment gebruik ik twee drops per dag, waardoor de voorraad er snel doorheen is. Toch vind ik het heel erg lekker, waardoor ik ontzettend twijfel. Wat zou jij doen?

Back on track

De vakantie was weer over en het werd tijd om weer in mijn ritme te komen. Vroeg op en veel bezig met school. De motivatie was even lastig te vinden. Voor mij helpt het altijd om echt te werken op een werkplek. Klinkt logisch misschien.. Maar toch koos ik er vaak voor op bed te zitten (enige makkelijke plek bij mijn vriend). Daarnaast was het ofcourse tijd voor Notion. Het helpt mij ontzettend om mijn leven te organiseren met deze app.

Willen jullie een filmpje over mijn volledige productiviteit systeem? Ik gebruik namelijk veel meer dan alleen Notion.

Dus.. Dit is een korte samenvatting van de video. Wil je alles weten? Kijk hem dan toch even!

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.