Boek review: Cirkel van oneindigheid

Cirkel van oneindigheid

Cirkel van oneindigheidWaar gaat het over?

Teagans leven zou de hemel op aarde moeten zijn nu haar beschermengel Garreth in haar leven is en aan haar zijde leeft als mens. Maar als Garreth door zijn aardse bestaan iets té menselijk wordt, gebeuren er onverwachte dingen. Teagan beseft dat lang niet alles is wat het lijkt als oude vijanden plotseling toch meer met haar gemeen hebben dan ze had gedacht.
In dit tweede en laatste deel van de serie komt Teagan erachter dat de engel die haar en de mensen van wie ze houdt kanredden misschien wel de engel is die ze altijd heeft gevreesd…

– Synaposis van Hebban.

Wat vind ik ervan?

Jennifer Murgia heeft me kunnen verrassen met het tweede deel van de duologie. Bij Ster van Acht viel het me op dat Teagan niet erg goed uitgewerkt was. Murgia heeft dit drastisch veranderd in het tweede boek. Teagan is levendiger geworden dan in het vorige boek en echt de heldin van dit deel.

Doordat je Teagan beter leert kennen en Garreth al goed kende door het eerste boek. Wordt het boek makkelijker leesbaar en een stuk spannender. Als de karakters niet goed uitgewerkt waren geweest had je de boodschap van het verhaal waarschijnlijk gemist.

Conclusie

Sommige delen van het boek waren een beetje voorspelbaar. Dit maakte niet dat het boek niet meer leesbaar was, doordat het zo vlot was geschreven. Ik kwam beter door dit boek dan door het eerste boek, mits ik natuurlijk tijd had om te lezen want dat was best lastig in de periode dat ik dit boek las.

Het einde van het boek was echt ijzersterk en ik weet zeker dat ze hiermee veel van de lezers -waaronder mij- aangenaam heeft verrast. Het was een heel prettig einde van deze leuke duologie.

Het boek is vanaf 18 oktober te reserveren bij bol.com. Klik hier, om snel door te lezen na Ster van Acht!

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.