Bullet journal set-up voor november

Geloof het of niet, maar het jaar is al bijna voorbij. Het is alweer november. Deze maand heb ik mijn set-up veranderd. Dit heb ik onder andere gedaan omdat mijn tentamenweek eraan komt. Ik ga per spread uitleggen wat er veranderd is.

Deze maand heb ik er voor gekozen om mijn manier van bullet journalen even om te gooien. Ik begon me te vervelen aan mijn huidige bullet journal stijl en ben inspiratie op gaan zoeken op pinterest. Voor mijn pinterest borden klik hier.

Monthly

November lay-out

Op de afbeelding hierboven zie je al gauw verschillen. Op de linkerpagina heb ik ervoor gekozen een kalender te maken. Ik had deze maand behoefte om mijn taken/afspraken van deze maand op een overzicht te hebben. Ook speelde het mee dat ik het er wel mooi en speels uit vind zien op deze manier. Op de rechterpagina zie je mijn oude lay-out terug. Ik heb er een kopje voor mijn to do’s, voor de belangrijke afspraken die eraan komen ( in dit geval staan er tentamens) en mijn goals van deze maand.

Self-care

Self Care tracker

Deze maand heb ik een self-care tracker gemaakt. Deze tracker is op inspiratie van Boho Berry. Op de linkerpagina staan de 4 categorieën en wat ik zou kunnen doen om het beter te doen in deze categorie. Ik ga me deze maand focussen op slaap, school, activiteit en gevoel . Op de rechterpagina zie je hoe ik dit heb ingedeeld. Ik geef elke categorie per dag een cijfer van 1 t/m 10. Dit heb ik opgedeeld in verschillende kleuren. Aan het eind van de maand zie je een grafiek met de 4 categorieën. Onderin heb ik ook nog de maanstanden staan, zodat ik kan kijken of dat iets met elkaar te maken heeft.

Tracker & Gratitude

Tracker November

Naast mijn self-care tracker heb ik nog mijn normale tracker. Ik heb hier weer wat dingen aan toegevoegd en wat dingen weggehaald. Ik heb er deze maand voor gekozen om alle bloggerelateerde activiteiten gescheiden te houden van de persoonlijke tracker. Aan de rechterkant heb ik mijn gratitude log. Ik heb hem ingedeeld met 30 vakjes van 2. Hier heb ik voor gekozen zodat, ik een of twee woorden erin kan zetten waar ik dankbaar voor ben die dag. Hierna komen mijn normale weekly’s. Misschien dat ik het nog ga veranderen deze week, maar dan komt het op Instagram te staan. Volg me daar op @Selinablogt .Wil je weten wat er veranderd is? Kijk dan naar deze blog.

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.