Bullet Journal set-up Februari

Februari, het begin van het tweede semester en tijd om mijn bullet journal weer terug te brengen naar mijn blog. Jullie gaan zien hoe ik mijn bullet journal voor februari heb opgebouwd.

Monthly Februari

Monthly Februari

Aan de linkerkant zie je een overzicht van mijn kalender, met daarin ook mijn social media kalender. Ik wil meer posten op alle social media en dit is mijn manier om daarvoor te zorgen. Aan de rechterkant heb ik de lay-out die jullie van me kennen. Ik heb een klein stukje voor goals, to-do’s, upcoming things en voor volgende maand. De kleur die ik gebruik door deze hele monthly heen is Peacock van Tombow.

Trackers Februari

Trackers Februari

Deze maand heb ik meer trackers dan anders, de eerste twee zijn mijn habit tracker en gratitude log. Je ziet op de linkerpagina mijn habit tracker, waar ik ook de maanstanden bij heb gezet. Op de rechterpagina zie je mijn gratitude log, hier schrijf ik 1 a 2 woorden per dag waar ik dankbaar voor ben.

Cleaning Februari

Dit is mijn cleaning tracker van deze maand, ik ben vast nog wat vergeten maar de grote dingen staan erin. Ik heb er een kleine quote bij gezet die in mijn hoofd kwam, waarvan ik bijna zeker ben dat iemand anders hem heeft bedacht.

Weekly Februari

Weekly Februari

Ik heb na een paar weekly’s ervoor gekozen degene terug te brengen die werkt. Op de linkerpagina zet ik de afspraken neer. Waarvoor de linkerkolom bedoeld is voor school en persoonlijk en rechts voor deze blog en mijn nieuwe bedrijf Red Moon teksten enzo. Op de rechterpagina zie je mijn to-do’s en mijn afspraken voor de volgende week. Ook heb ik een kleine kalender getekend om de datum niet te vergeten.

Hadden jullie mijn Bullet Journal gemist? Of willen jullie er meer van zien? Laat dan even een reactie achter in de comments onder deze blog!

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.