Bullet journal gecreëerd door Zammara Kok

Bullet Journal

Bullet journal review

Karakteruitgevers, heeft mij een bullet journal opgestuurd. Met de vraag of ik deze wil reviewen, natuurlijk wil ik dat! Deze bullet journal is ontworpen door Zamarra Kok, de bekendste organizer van Nederland. Deze bullet journal is verkrijgbaar met blaadjes of vogels op de omslag. Hierboven is de bullet journal met blaadjes te zien.

Wat vond ik ervan?

Deze bullet journal heeft een zachte cover, en is een A5 formaat. Er zitten 239 pagina’s in, en hij beschikt over puntjes en créme kleurig papier. Voorin is een plek waar je je naam in kan zetten, de index moet je zelf maken. Achterin het boekje staat een uitleg over bullet journaling en ideeën voor lijstjes die je in je bullet journal kan plaatsen.

De bullet journal heeft dikke puntjes, die duidelijk zichtbaar zijn. Het formaat van het boekje is erg prettig, en het papier is lekker dik. Er is namelijk met stiften en dergelijke wel ghosting te zien, maar het drukt niet door.
Bullet journal layout

Ik heb in de bullet journal een voorbeeld gemaakt van een simpele layout. Hier is duidelijk te zien hoe groot de puntjes zijn en dat ik het nodig vond om donderdag en vrijdag om te draaien. Ik heb geprobeerd het beetje ghosting te fotograferen, maar dat lukte niet omdat het zo weinig was.

bullet journal layout

Ook hier is weer een voorbeeld hoe de layout eruit kan zien, in deze bullet journal. Hier kan je wel zien dat ik op de andere kant geschreven heb, maar het is zeker niet storend.

Zammara Kok VS. Leuchtturm.

Puntjes

De puntjes in de Leuchtturm zijn wat verder weggevaagd, en de hokjes zitten dichter bij elkaar. Zelf vind ik dit prettiger werken, doordat ik dan minder vaak een liniaal nodig heb.

Openslaan

De bullet journal van Zammara Kok moet je vaak hebben opengeslagen, voordat hij goed blijft liggen. Dit geeft het wel echt een idee van een ‘boekje’. De Leuchtturm blijft beter open liggen.

Papier dikte

De papierdikte van Zammara Kok haar bullet journal is even goed als de Leuchtturm. Beide is het papier heel erg fijn, en is er enkel ghosting.

Voorbeeldpagina’s

voorbeeldpagina's Zammara Kok

Zoals ik al had aangegeven word er achterin het boekje uitgelegd wat een bullet journal is. En wat je ermee kan. De voorbeeldpagina’s zijn erg leuk en handig voor een beginnende bullet journaler (als dat een woord is). Het kan je goed op weg helpen, en het wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd.

Ben je geïnteresseerd in een bullet journal van Zammara Kok? Haal hem dan gauw op Zammara haar site voor €12,99.

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.