Bullet journal set-up voor Oktober

Maandelijks overzicht Oktober

Het is officieel herfst, de bladeren vallen weer van de bomen en het weer wordt minder. Tijd voor een cosy bullet journal lay-out. 

Maandelijks overzicht Oktober

Maandelijks overzicht

Deze maand heb ik voor een warme oranje kleur gekozen. Deze kleur brengt voor mij de herfstvibe extra goed over. Ik heb gekozen voor een simpel overzicht. Aan de linkerkant staat linksbovenin oktober, dit heb ik geprobeerd te handletteren. Daarnaast heb ik een simpele pompoen getekend. Onder oktober staan de datums en dagen onder elkaar. Door deze lay-out heb ik genoeg ruimte om mijn afspraken op te schrijven.

Aan de rechterkant heb ik het opgedeeld in 4 vakken. Ik heb mijn to-do’s, hier komt alles in waar ik geen datum voor heb, maar wat wel deze maand moet gebeuren. Bij upcoming, komen alle afspraken voor november of later te staan. Bij next month, komen de to-do’s van november en de school gerelateerde afspraken. Dan heb ik nog het vakje met goals. Hier komen de dingen in die ik in de maand oktober wil bereiken. Ik ga drie realistische goals opzetten. 1 schoolgerelateerd, 1 bloggerelateerd en een persoonlijk goal.

Tracker & Gratitude

Tracker & gratitude

In de tracker van deze maand heb ik gekozen voor minder items om te tracken. Ik wil eerst zorgen dat ik deze dingen doe zoals ik ze wil. Denk hierbij aan de yoga, dit wil ik graag dagelijks doen. Het hoeft niet elke dat een sessie van 40 minuten te zijn, maar wel dat ik er even bij stil sta. Sommige dingen zoals mijn blog & website, staan in de tracker puur om te kijken hoe vaak ik ermee bezig ben. Als ik dan merk dat ik er meer mee bezig moet, kan ik een goal voor mezelf zetten op mijn volgende maandelijkse overzicht.

Mijn gratitude log, is nog altijd hetzelfde als de maanden ervoor. Het lukt me steeds beter om elke dag 1 gebeurtenis toe te voegen, waar ik dankbaar voor ben/was. Dit zorgt er voor mij voor dat ik ook stilsta bij de alledaagse dingen waar je dankbaar voor bent, waarvan je gewend bent dat je die hebt.

Semester 1

Rooster semester 1

Alweer een rooster? Klopt, in september heb ik hier ook al aandacht aan besteed. Ik kwam er achter dat ik wat meer vakken had, die samen een geheel vormde. Die vakken heb ik nu ook een kleurtje gegeven, zodat ik precies weet wat ik heb op een dag. Helaas zijn dit geen vaste roosters. Het valt me op dat elke week een les weer op een andere tijd is. Vaak zijn de lessen wel op dezelfde dag, dus dan heb ik in elk geval hier een hou vast voor. Wat natuurlijk ook handig is dat ik bij elk vak de naam heb staan, van wie we het vak krijgen. Op deze manier kan ik het snel terugzien en de leraar benaderen als het nodig is.

Weekly oktober

Weekoverzicht

Ik heb mijn weekoverzicht weer een beetje veranderd. Op de linkerpagina heb ik de schooldagen verwerkt. Samen met de dingen die mij deze week te wachten staan, of moeten gebeuren waar geen vaste datum voor is. Er is ook een klein school vakje, in dit vakje zet ik de projecten neer die op dit moment lopen. Daaronder zit nog een kalender, ik vind het altijd erg handig om een klein vooruitzicht te hebben van een maand.

Op de rechterpagina heb ik mij vrije dagen staan, ja ik ben vrij op vrijdag! Dat is wel een voordeel van mijn rooster. Deze dagen plan ik huiswerk in, en mijn blog. Onderin heb ik een tracker staan voor dingen als mijn beddengoed verwisselen, stofzuigen en dweilen. Zo kan ik bijhouden wanneer ik dat gedaan heb en mijn steentje bijdragen in huis. Links daarvan staat een school vakje, hier komt al het huiswerk in voor de volgende week. Wanneer ik mijn weekly maak voor die week, schrijf ik al het huiswerk op de juiste dagen.

Laat in de comments achter wat je van deze maand vind en wat je zelf in je tracker hebt staan! 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.