Boek review: Voor Mij

Voor mij

Voor mij Hoe gaat het verhaal van Louisa Clark verder?

Jojo Moyes, de auteur van de hits ‘ Voor jou’ (Me Before You) en ‘Een leven na jou’ (After You). ‘Voor mij’ is opnieuw een boek met Lou in de hoofdrol. ’Me Before You’ (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) werd verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones). Moyes is sinds 2002 schrijfster en heeft twee keer de ‘Romantic Novel of the Year Award’ gewonnen.

Waar gaat het over?

In ‘Voor mij’ heeft Louisa Clark besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar New York, ervan overtuigd dat haar relatie met ambulancebroeder Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgever, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Daar ontmoet ze Joshua Ryan, die een onverwachte link met haar verleden blijkt te hebben…

Lou’s hart ligt bij Sam in Engeland, maar intussen speelt haar leven zich af in New York. Het wordt steeds moeilijker om de kloof te overbruggen. Zal Lou erin slagen om zichzelf niet te verliezen tussen deze twee werelden?

wat vind ik er van?

Jojo Moyes heeft met deze reeks steengoeie boeken neergezet, die dicht bij de waarheid komen. Ondanks dat de boeken soms heftig kunnen zijn, heeft Moyes het voor elkaar gekregen om de boeken luchtig te schrijven.

Voor mij is erg vernieuwend, en je gaat ook echt mee met de nieuwe weg die Louisa Clark in gaat. Hoe pakt Louisa Clark, het engelse meisje met bijenleggings haar leven op in het grote New York?

Conclusie

Zoals ik al aangaf is het een erg vernieuwend boek, het is prachtig om de nieuwe weg van Louisa Clark te volgen. Net zoals bij de eerste 2 boeken heb ik wel een paar keer hardop gelachen. Ook waren er momenten dat ik dacht, Louisa waarom!

Wat ik me altijd af vroeg, als je zoiets is gebeurd. Kan je dan wel weer liefde vinden? Ik weet dat dit een boek is, maar hierdoor denk ik dat het mogelijk is.

Dus pak snel het boek op, ga mee in het verhaal van Louisa Clark voor de laatste keer. En zie wat voor reis ze dit keer maakt!

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.