Boek review: leven als prinses in Texas

Leven als prinses in Texas is geschreven door Lizzie van Ham en Debora Elisabeth. Debora is bekend van de boeken ’tot in de dood’ en ‘magisch’.

Op Facebook zag ik al foto’s voorbij komen voor een boekcover, al gauw dacht ik dit boek wil ik gaan lezen. Het waren prachtige foto’s waar duidelijk veel tijd en zorg in is gestoken door Debora.

Waar gaat het over?

Het boek leven als prinses in Texas gaat over Samantha, haar ouders zijn recent gescheiden en haar moeder heeft haar nieuwe droomhuis in Texas gevonden. Samantha is hier niet van gediend, ze probeert bij de nieuwe school haar oude status te behalen en een relatie aan te gaan met de knapste jongen van school, maar eigenlijk is er iemand anders die ze veel leuker vindt.

Wat vind ik ervan?

De drama die in het hoofd van Samantha omgaat en hoe ze zich gedraagt is leuk om te lezen. Ze is ontzettend verwend en dit is in het boek ook heel goed leesbaar. Alle hoofdstukken werden zo door mij verslonden.

in het vervolg ga ik zeker vaker boeken van Debora lezen en ook van Lizzie, de samenwerking was erg goed, ik had niet in de gaten dat ik een boek las van twee schrijvers.

Dit boek is dus zeker een aanrader en ik ga binnenkort snel de andere delen lezen! Enne.. Wil je hem zelf ook lezen? Dat kan. Haal hier snel jouw exemplaar.

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.