Boek review: Kies voor ons

Stefanie van mol is een Belgische schrijfster die zich richt op new adult boeken. Ze maakte haar debuut met de verlangen-reeks via Brave new books. Ze kreeg de smaak te pakken en zo kwam de full moon reeks tot stand.

Waar gaat het over?

Jonathan is Camille nooit vergeten.
Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met de band Full Moon terugkeert naar Belgiƫ gaat hij op zoek naar haar. Hij wil antwoorden. Maar is hij klaar voor de waarheid?

Camille had nooit verwacht Jonathan terug te zien.
Maar zodra hij terug in beeld is, verandert haar leven van het ene moment op het andere. De wonden uit het verleden zijn diep. Kunnen ze elkaar terugvinden? Of heelt tijd dan toch niet alle wonden?

Kies voor ons is het tweede deel in de Full Moon serie.

Wat vind ik ervan?

Bij deel 1 kies voor mij, had ik aangegeven dat de band tussen Jonathan en de band. In dit deel was het beter uitgewerkt, en kreeg je ook een beter beeld over wat de band Full moon voor elkaar betekent. In het verhaal zitten verschillende gebeurtenissen, die dit bewijzen en waar ze met z’n allen voor vechten.

Het verhaal gaat weer verder met Camille en Jonathan, en wordt prettig opgepakt. Het eerste deel heb ik bijna een jaar geleden gelezen, maar toen ik dit boek oppakte zat ik zo weer in het verhaal. Stefanie heeft elementen uit het eerste boek weer goed door laten schemeren, waardoor ik al snel weer wist wat er allemaal in het boek gebeurd was.

In mijn review van het eerste deel had ik ook aangegeven dat Camille en Jonathan, om elkaar heen draaien. In dit boek gaat dat weer verder, waardoor er een spanningsboog ontstaat. Want de vraag is, komen ze bij elkaar of…?

Conclusie

Het is een vlot verhaal om te lezen, met goede personages. Er is veel liefde in het boek, al wordt dit soms niet helemaal lekker beschreven. Het is heel duidelijk een New Adult, dit met name door de erotische scenes en het feit dat het bijna alleen om de liefde draait. De wisseling tussen de personages Jonathan en Camille loopt erg vlot en prettig.

Net zoals met het einde van het eerste boek, had ik het ook met het tweede boek. Het einde voelde afgeraffeld, de zinnen werden steeds korter en het voelde een beetje alsof Stefanie er vanaf wou. Ondanks dat, is het boek leuk om te lezen. Er zijn nog 2 delen over verschillende bandleden, en er komt een 5e boek aan. Ik ga ze zeker nog lezen, want ik wil weten hoe het afloopt met iedereen.

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.