Boek review: Kies voor hem

Boek review: Kies voor hem

Kies voor hem

 

Stefanie van mol is een Belgische schrijfster die zich richt op new adult boeken. Ze maakte haar debuut met de verlangen-reeks via Brave new books. Ze kreeg de smaak te pakken en zo kwam de full moon reeks tot stand.

Waar gaat het over?

Er is maar één misstap waar hij spijt van heeft.

Haar leven is één grote puinhoop.

Net wanneer ze dacht dat het niet erger kon, komt Max terug in haar leven. Hij heeft blijkbaar zijn zinnen weer op haar gezet, maar zij is nog niet vergeten hoe dat de vorige keer eindigde.

Wat vind ik ervan?

Dit boek is net zoals kies voor haar verfrissend, na het verhaal van Camille en Jonathan. Ik vind het echt leuk dat je verhalen krijgt over alle bandleden en daardoor kan ik een heel geheel vormen in mijn hoofd.

Zelf wist ik niet dat Max ooit een relatie had gehad met Valerie, en het boek begon ook echt super leuk. Namelijk bij een persconferentie, waar Max, Valerie weer zag sinds een hele lange tijd geleden.

Conclusie

Valerie en Max zijn leuk om over te lezen, in het verleden hebben ze al problemen gehad in hun relatie en dit nemen ze mee in het boek. Hierdoor ga je je helemaal inleven in hun situatie.

De liefde van Valerie en Max wordt wel als hetzelfde beschreven als bij de rest, hierdoor word het allemaal een beetje te cliché. Ook vond ik de erotische scenes de verhaallijn in de weg zitten. Daardoor vond ik dit boek minder fijn weglezen dan de rest. Er had zo’n mooie verhaallijn in kunnen zitten, dat ik een beetje teleurgesteld was.

Binnenkort komt deel 5 nog uit, maar voor nu vind ik het deel met Jolien en John het leukst.

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.