Boek review: Jacob & June

Waar gaat het over?

Jacob is de grootste womanizer van Twin Bridges. Wanneer hij een aanbod krijgt van producer Ray Gardner die zijn ranch wil huren voor een filmproductie, zegt hij geen nee. De goddelijke Eva Bates speelt namelijk de hoofdrol en zal wekenlang op zijn terrein ronddartelen. Jacob ziet de jacht op haar wel zitten.

Waar hij echter geen rekening mee heeft gehouden is dat June, de auteur van het boek dat verfilmd wordt, ook op de ranch aanwezig is en hem danig in de war brengt. Waarom voelt hij zich zo tot June aangetrokken? Is het medelijden wat hij voor haar voelt omdat ze als een hulpeloos vogeltje in een rolstoel zit, of iets anders?

Wat vind ik ervan?

Zoals ik al had vermeld is Jacob & June het tweede boek van liefde in twin bridges. Beide karakters zijn goed uitgewerkt, en je kent ook een groot deel van de karakters al. Dit maakt het heel erg prettig om het boek te lezen. Je duikt weer compleet in het leven in Twin Briges, je ziet hoe het verder gaat met de karakters die je al kent en je leert nieuwe mensen kennen. Ik vind June echt een aanwinst voor Twin Bridges, ze heeft een hele mooie persoonlijkheid en dezelfde soort koppigheid als Jacob. Dat maken hun discussies en hun gesprekken ook extra interessant.

In het eerste deel is Jacob echt een macho man, terwijl je nu ook de zachte kant van hem leert kennen. Dat vind ik zelf echt een hele verbetering, want eerst dacht ik soms, wat doet deze personage in Twin Bridgjes. Uiteindelijk blijkt hij dus anders te zijn dan ik in mijn hoofd had.

Conclusie

Het is erg fijn om weer in het wereldje van Twin Bridges te stappen, het is een wereld waar ik liever niet uitstap. Ik vind het echt heerlijke boeken om te lezen, en hoop dat er snel meer komen. Debora schrijft zulke heerlijke cowboyromans, en ik hoop dat ze dit genre volhoud!

BewarenBewaren

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.