Boek recensie: Knetterverliefd

Knetterverliefd banner
Knetterverliefd

Vannessa Thuyns houdt zich naast het schrijven bezig met verschillende soorten activiteiten. Ze heeft meegedaan in The Voice of Holland, blogt voor de Hebban Feelgood Club en geeft Nederlandse les aan nieuwkomers in Amsterdam. In deze blog review ik haar nieuwste boek: Knetterverliefd. 

Waar gaat het over?

Na een break-up is Caro helemaal klaar met Amsterdam. Ze verhuist naar een klein dorpje in de buurt waar ze een aanbod krijgt voor een klein bouwvallig huisje. De ontspanning waarnaar ze op zoek was, vindt ze hier helaas niet. In het dorp gebeuren heel veel dingen, gaat het haar lukken om op deze plek haar leven weer op de rit te krijgen? 

Wat vind ik ervan?

Knetterverliefd is een heerlijke feelgood voor de zonnige dagen. Zelf had ik nog geen boeken gelezen van Vannessa Thuyns. Haar schrijfstijl is vlot en daardoor kom je snel door het boek heen. Ze heeft een vleugje van alles in het boek gestopt, waardoor je vriendschap, romantiek en een tikje spanning meekrijgt. Het boek staat in het thema van liefde en Caro die haar leven op de rit probeert te krijgen.

Conclusie

De personages zijn goed en duidelijk uitgewerkt, zelf kon ik me helemaal voorstellen hoe ze eruit zouden zien en zouden zijn in het echt. Ik vond het boek heel erg verrassend want ik was bang dat het erg cliche zou zijn, maar dat viel heel erg mee! De verandering die Caro doormaakt van een grote stad naar een klein dorp wordt op een leuke manier beschreven waardoor het net is alsof je mee bent verhuisd.

Nieuwsgierig? Bestel het boek hier!

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.