Blogtour: Lowlands Love Stories

Blogtour Lowlands

Als we het hebben over een luchtig verhaal met een goede afloop die perfect is om buiten in de zon te lezen, dan is dit het verhaal waar je naar op zoek bent. Lowlands Love Stories is geschreven door Lily Frank. Lowlands Love Stories is een New Adult die is opgedeeld in vier verhalen, liefdesverhalen. Zoals de naam al verklapt, hebben alle liefdesverhalen te maken met Lowlands.

Dark Mist Rising

Één festival, één band, vier love stories! Beleef Lowlands mee in deze vier Lowlands love stories! Maak kennis met toetsenist Ka en basgitarist Janus, die samen erg spannend Lowlandsnieuws ontvangen. Verheug je samen met Dore op het optreden van haar favoriete band Dark Mist Rising en val samen met haar voor de onweerstaanbare charmes van Olaf. Laat je meevoeren in de emotionele achtbaan van zangeres Pandora, die niet alleen maar zenuwen heeft voor haar optreden op het hoofdpodium, maar ook nog eens de schrik van haar leven krijgt. Laat je ten slotte verrassen door de gevolgen van het festival voor Marlies. Naast hun liefde voor muziek, hebben deze personen allemaal iets gemeen: dit festival zet hun wereld op z’n kop! “Levensechte personages, verhaallijnen om van te smullen en een heerlijk ‘sfeertje’ door het boek heen. Ik kan vanuit mijn tenen zeggen dat dit het beste is dat ik ooit van Lily Frank heb gelezen!” Tamara Haagmans, feelgood auteur van onder andere “De mooiste dag van je leven”.

Dore

Het verhaal wat ik zelf het leukst vond om te lezen is toch echt wel het verhaal van Dore. Dore heeft een bijzondere uitgesproken kledingstijl en daarnaast kan ze heel erg goed tekenen. Dore is dus een personage met veel unieke eigenschappen (eigenlijk zoals elk personage in het boek). Dore is helemaal fan van de band Dark Mist Rising en kan dan ook niet wachten om ze te zien. Helaas, treedt de band pas zondag op waardoor Dore veel geduld nodig heeft. Ze komt een bijzondere jongen tegen, waar ze het liefst meer van wil weten: Olaf.

De gedachten die door het hoofd van Dore gaan zijn allemaal goed uitgewerkt en kraakhelder. Je weet wat ze denkt en begrijpt precies waarom ze dat denkt. Het verhaal zit erg goed in elkaar en leest heel lekker weg. Toen ik het verhaal van Dore uit had heb ik het boek even laten rusten voordat ik hem weer oppakte, doordat ik dit leuke verhaal eigenlijk niet af wou sluiten. Gelukkig werd ik verrast door het volgende verhaal.

Pandora

Het tweede verhaal die ik echt heerlijk vond om te lezen gaat over de zangeres van de band Dark Mist Rising. Dit personage is net zoals Dore heel goed uitgewerkt. Ik denk nu precies te weten hoe Lily Frank Pandora bedoeld heeft. Natuurlijk weet je dat nooit zeker, maar ik vond het in elk geval een leuk verhaal om te lezen. De verhalen zorgen ervoor dat je compleet in de wereld van deze mensen duikt en je eigen wereld vergeet. Niet dat het nodig was, maar het is zeker een goede manier om te ontspannen. Ik heb het boek uitgelezen op vakantie en het was voor mij het perfecte boek om weer te beginnen met lezen.

De schrijfster heeft een boek geschreven waarmee je volledig de wereld van de personages in getrokken wordt. Een boek die ideaal is om te lezen wanneer je een leesdip hebt, of gewoon even iets luchtigs wil lezen.Wil je dit boek zelf lezen? Voor 5 euro kan dat! Ik raad het boek zeker aan en ik zou het boek dan ook 4 sterren geven. Meer boek reviews zien van Lily Frank? Klik hier!

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.