Augustus set-up

Monthly

Monthly

Monthly

Deze maand is mijn monthly niet veel veranderd. Ik heb alleen mn letters wat meer opgefleurd en groter op de pagina gezet. Zoals je misschien ziet ben ik met twee boeken tegelijk bezig, dit komt doordat ik geen ‘echte’ boeken mee kon nemen op vakantie. Nu ben ik dus op mijn ereader aan het lezen, waardoor ik meerdere boeken tegelijk lees.

Gratitude + Tracker

Tracker & Gratitude log

Hier is deze maand ook weinig verandering in gekomen. De afgelopen tijd is het redelijk gelukt om voor 9 uur mijn bed uit te komen, en ik probeer het nu te veranderen naar 8 uur. Maar, dat komt volgende maand pas in mijn tracker. Zo heb ik nog even de tijd om te wennen. Je vraagt je vast af waarom ik zo vroeg mijn bed uit wil. De reden is dat ik dan meer aan mijn dag heb. Ik weet dat het heel cliché klinkt, maar het is echt zo. Ik neem s’ochtends de tijd voor mezelf en tegen een uur of 10 ga ik bezig met de dingen die ik moet doen. Het is nu 12 uur en ik heb nu al meer gedaan dan gisteren rond 16 uur. Als voorbeeld.

Het tekenen op mij gratitude log is echt leuk. Dat ga ik er daarom deze maand ook inhouden. Nou zijn de tekeningen niet geweldig, maar dat komt vanzelf. Ik vind het nog wel lastig om elke dag iets anders op te schrijven in mijn gratitude log. Ik ben vaak blij met de dingen als een kop thee, maar als je dat elke maand erin ziet staan is het ook niet bijzonder meer. Daarom probeer ik nu elke dag er echt even voor te gaan zitten, want dan kom je er vaak achter dat je dat interessanter was als je zelf dacht.

Boho Berry challenge

Boho Berry Challenge

Deze maand leek het me leuk om mee te doen aan de Boho Berry challenge. Ik heb wel eerder meegedaan, maar hier nooit over verteld. Deze maand heeft Kara het helemaal in het teken van Self-care gezet. Aangezien ik daar momenteel best wel mee bezig ben, leek het me leuk om mee te doen. Ik ga sommige dingen wat betreft de challenge zeker met jullie delen via mijn instagram account. Dus kijk daar even met regelmaat!

Weekly

Weekly

Elke maand neem ik het voornemen om andere weekly’s te gaan maken. Gewoon omdat het kan. Elke maand doe ik dit echter niet. Het werkt voor me zoals het is, dus waarom iets wat werkt veranderen? Misschien dat ik de weekly nog opfleur met een quote uit een liedje of een podcast. Maar voor nu, dit is mijn weekly deze maand.

Mocht je alles van vorige maand nog een keer willen zien om het te vergelijken klik dan hier.

 

 

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.