April set-up

Ondertussen is het alweer April, ik heb veel verschillende dingen gedaan in Maart en ik kan hier ook veel over bloggen. Dus hou mijn site & Facebook in de gaten, want er komen nog leuke dingen aan!

Voor nu ga ik jullie mijn bullet journal set-up van April laten zien. Deze maand heb ik bijna hetzelfde opgezet, maar mijn weekly’s wil ik elke week gaan veranderen.

Bullet journal April

Deze set-up is precies hetzelfde als vorige maand, ik vind hem heel erg overzichtelijk. Dat werkt erg prettig, en ik kan snel alles zien wat er deze maand gebeurd.

Bullet journal April

Hier is mijn tracker, deze is ook hetzelfde als anders. Mijn weeklytracker is wel veranderd, ik heb ervoor gekozen om alles een patroontje te geven in plaats van verschillende kleuren (is niet zichtbaar op de foto). Verder heb ik mijn stage en werk eruit gehaald, omdat dat dingen zijn waar ik toch wel heenga. En wat ik niet hoef te noteren.

 

Bullet journal april

Dit is een opzetje van mijn mood tracker voor deze maand, ik maak nog een foto van mijn complete mood tracker die ik op Facebook en Instagram ga plaatsen. Ik wil de cactussen gaan inkleuren met mijn stemmingen. Hij werkt dus hetzelfde als bijvoorbeeld mijn mood mandala, het is alleen een andere tekening.

Bullet journal April

Mijn gratitude log en sleep log zijn hetzelfde gebleven, behalve dat ik binnenkort wel echt verandering wil gaan brengen in mijn sleep log. De reden? Het opzetten van mijn sleep log is echt niet leuk, elke keer weer al die cijfers opschrijven. Ik word er letterlijk chagrijnig van :p. Dus als iemand nog suggesties heeft, laat het dan achter in de comments.

Hebben jullie ook al gelezen dat ik nu elke vrijdag een blog ga plaatsen? Dit worden verschillende blogs zoals je van me gewend bent, maar dan wat vaker. Ik heb gekozen om ze op vrijdag te plaatsen, omdat het dan tegen het weekend aan is, en wie wil er dan geen lekker blogje lezen? Dus blijf op de hoogte, en jullie horen snel weer van me.

Wil je deze blog delen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.