Mijn ervaringen op Kreta

Mijn ervaringen op Kreta

Het is lang geleden dat ik een blog heb geschreven, voor mij was het namelijk vakantie! Deze blog gaat over mijn trip naar Kreta, ik hoop dat jullie er na het lezen van deze blog er ook graag heen willen.

Eindelijk was het dan zover, maandagmiddag stonden we op Schiphol, waar het avontuur al begint. Lekker in de winkeltjes kijken en natuurlijk Starbucks drinken is een goed begin van mijn vakantie! De vlucht was rustig en er was prachtig uitzicht, we vlogen over Oostenrijk (dat zij de piloot) en er was heel duidelijk te zien dat er nog bergen waren met sneeuw er bovenop, zoiets zie je niet vaak uit een vliegtuig.

Kreta

Eenmaal veilig geland was het ontzettend lekker weer en er was natuurlijk direct een super mooi uitzicht. Naar ons hotel/appartementencomplex was het zo’n twee uur reizen (we moesten ook nog langs andere resorts) tijdens de busrit was het helaas donker, maar dat hebben we op de terugweg weer goed gemaakt.

 

Kreta is een ontzettend mooi eiland, er zijn bergen er is zee en natuurlijk zon. Om deze dingen heb ik ook ontzettend genoten van mijn vakantie. We verbleven bij Jo-an beach, een ontzettend mooi hotel/appartementencomplex. Er is een zwembad en twee barren, een pool bar en een gewone. S’ochtends is er een overheerlijk ontbijt met veel keus, ook is er lunch en avondeten. Ze hebben hier echt de meest overheerlijke toetjes en ik heb me hier helemaal tonnetje rond gegeten.

De mooie straatjes van Rethymynon waren geweldig om te zien, de huizen waren allemaal apart en anders, zoals bij de foto hieronder. Ook waren er veel historische dingen te beleven, zelf ben ik hier niet geweest.

Kreta

Het was een ontzettend leuke en ontspannende vakantie. Zelf lijkt het me leuk om nog een keer naar Kreta te gaan. Er zijn genoeg dingen die ik nog niet gezien/gedaan heb, zoals de Samaria kloof bezoeken, de stad Chania bekijken en de city tour door Rethymynon. Ik hoop dat jullie de volgende keer mijn blog weer lezen! 🙂

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 Comment

  1. Was een top vakantie. 🙂
    Zo grappig op de foto met de motor in de winkel ligt een hond aan de linkerkant. De hond paste helemaal in het plaatje thuis. ( helaas op de foto niet zo goed te zien)
    Als mensen nog tips hebben over wat je op Kreta echt gezien moet hebben laat het hier dan weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.